Akurat

Temat dostępny też na forum: Akurat
Akurat30 Marca 2008godz. 20:00bilety: 15/25 zł - przedsprzedaż20/30 zł - w dniu koncertuAKURATJest to jeden z najczęściej koncertujących zespołów w Polsce. W ciągu trzech ostatnich sezonów zagrał po prawie 100 koncertów rocznie. Występował w Niemczech, Danii, Norwegii, Czechach i Słowacji. Jest już prawdziwą gwiazdą rynku niezależnego i jedną z najpopularniejszych formacji środowiska ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

za nich można dać 25 zł ! ale za vavamuffin nie !

no dziwny system wartosci, ale dobra

Za Akuratów można dać każdą kasę ;)

aa

ja kiedyś słyszałam ich na imprezce w asyncie i podobali mi się. do tego stopnia, że włąśnie dowiedziałam się czyj to kawałek,ale nie udało mi się ich ściągnąć i posłuchać,ale tamten kawałek z imprezki był bardzo spokos

:)))

akurat akurat:)))swietne koncerty.brawo dla tego zespolu:)

super

wiecej takich koncertow!!!!!

kiedy bedzie mozna kupic bilety

nie wiecie moze?

Do Klubu

Ten klub jestżenujacy.Na wejsciu czuje sie jak nie proszony,gdy przeszukuja mnie jak na policji,jakbym był na jakims 3-dniowym festiwalu.Cena wejsciowek kosmiczna.Kolumny na Vavamuffin charczały.Gdy wracalismy jakies dziadki zamknely brame w strone skm(ciecie)musielismy przeskakiwac przez wieli płot o 1 nad ranem a oni patrzyli(ciecie).A i kompletny brak klimatu w tym klubie i ciagle spojrzenia nawaloncy bramkarzy.

Niespodzianka - nowy wokal

Nie wiem czy wiekszośc z was wie ale w Akuracie jest inny wokalista - Pan kłaptocz wyleciał z zespołu - i mięzy dlatego chęc pójścia na ten koncert diametranie u mnie zmalała ...

od kiedy jest nowy wokal???
można gdzieś posłuchać?

:( to juz NIE JEST AKURAT

Zamierzalam isc na koncert ale wokalista sie zmienil to juz przeciez zupelnie cos innego to juz nie jest "AKURAT", kolejny FAJNY zespol poszedl sie... :/

dlaczego Tomek wyleciał?

kto wie dlaczego tomek wyleciał??

alo

Szkoda , piękne chwile spędziłem kiedyś przy Akuracie, ale teraz pójdę Etnę do Medyka, bo Kwadrat to nie jest pozytywne miejsce a Medyk ostatnio się bardzo wyrobił, szczególnie w reggae

:(((

cholera to juz nie bedzie ten sam AKURAT-ehhh

warto pojsc

ide, bo choc Tomka nie bedzie, nie zmieia to faktu, ze chlopaki bardzo fajnie graja, a jeden z muzykow pisze do piosenek wszystkie teksty. Tomasz Kłaptocz nie był ich autorem, choc sciemnic sie nie da, ze facet charyzme ma i oczarowac publike tez potrafil. Szkoda, ze w zespole pojawila sie jakas intryga, ktora nie wiadomo w zasadzie czego dotyczyla. Ale sprawa to osobista zespolu jako calosci i nie mnie drążyć...

Szkoda

Wszystkie fajne zespoły się po czasie rozwalają :(

to tak jak z bananem z kultu

Ciecia budzetowe. Recesja oszczednosc.
Jak w Tesco. GDzie ten dawne przyjacielskie skaldy i zalogi?

akurat jest legendą

postawmy na nich krzyzyk. Niech zostanie legenda

Plagiat

http://www.antyportal.net/index.php/koncerty/431

odliczyc 15 za brak wokalisty i..

styka.

Nie zachwyca ??

Raz czytam opinie o tym, iż bramka jest restrykcyjna a każdy wchodzący czuje się jak w więzieniu. Następnie spotykam się z opinia iż jest to dresiarnia. Na dzień dzisiejszy klientami Kwadratowej są w 80% studenci ( no tak przecież to sami dresiaże zwłaszcza studenci PG).
Przypominam, iż jest to lokal do którego uczęszcza spora ilość młodych ludzi. Restrykcyjna ochrona jest tu koniecznością. Dzięki swemu podejściu klub Kwadratowa istnieje od 1961r.
Pozdr.

restrykcje

pieprzysz bzdury bez tego podejscia bylo tu najwiecej dobrych imprez.

[] niestety nie daje rady..

klub kwadratowa owszem jest klubem studenckim, ale nawet studenci pg (do ktorych nalezalem) narzekaja ze nie maja gdzie isc sie pobawic.. koncerty sa w w niedziele (nie oplacalo im sie rezygnwac z piatkowo sobotnich hitowych imprez) klub po remoncie zmienil sie niestety na gorsze (potwierdza to ci ktorzy pamietaja stary kwadrat - klub ewidentnie koncertowy, ktory sie zmienil w wylansowana dyskoteke) jest klimatyzacja klimatu niestety nie..
jesli chodzi o akurat, nie bede stawial krzyzyka. zmienil sie wokalista, ale to nie oznacza ze zespol nie daje rady (moze nawet brzmiec to wszystko lepiej) zobacze, przekonam sie : )

pozdrawiam!

wlasnie wrocilem

koncert udany. ludzi tłum. duszno (ale co ma do tego zespół?). generalnie nie uważam żeby to było coś złego, że wokalista sobie poszedł. zespół dał radę i tyle wam powiem : )

ps. masakra w kolejce do baru (3 barmanki na 500 osób?!)

też wróciłem i się zawiodłem, niestety..

Przypomniał mi się pewien kawał- chyba dość trafnie obrazujący w tej chwili zespół: Impreza na Księżycu. Jeden astronauta:- Wiesz co Armstrong. No niby wszystko ok, piwo jest, grill się pali, dziewczyny są, ale jakoś tej atmosfery nie ma...
I to niestety kojarzy mi się obecnie z Akurat. Piosenki te same ale przekaz jakby inny.

no i nie było źle

myślałem, że będzie dużo mniej ludzi z powodu nowego wokalisty, ale jak widać, było całkiem fajnie, a chłopak nawet daje radę, chociaż głosu jakiegoś super extra nie ma.
tylko trochę mało kontaktu z publicznością

Inne tematy z forum

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! - Vol. 2 (18 odpowiedzi)

Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w Gdańsku. Zapraszamy na wydarzenie "NIE...

Sto lat! Sto lat polskiej piosenki | Teatr Czwarte Miasto (10 odpowiedzi)

Teatr Czwarte Miasto zaprasza na wyjątkowy spektakl muzyczny pt.: ,,Sto lat! Sto lat! polskiej...