Akurat

Temat dostępny też na forum: Akurat
Akurat23 Listopad godz. 20:00Bilety:15/25 zł - przedsprzedaż20/30 zł - dzień występu AKURAT to jeden z najczęściej koncertujących zespołów w Polsce. W ciągu trzech ostatnich sezonów zagrał po prawie 100 koncertów rocznie. Występował w Niemczech, Danii, Norwegii, Czechach i Słowacji. Jest już prawdziwą gwiazdą rynku niezależnego i jedną z najpopularniejszych formacji środowiska ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bez Tomka ... to nie ten sam zespół :-)

:)

Ten sam zespół, ciągle ten sam :) ale ostatnia płyta pod względem muzycznym taka mało ska-kana :( Brakuje mi hitów. Ale wykonania koncertowe często są całkiem inne, niż to co na płycie... Zobaczymy wniedzielę:)

NIE NIE NIE

bez Tomka nie ma co sie fatygować na koncert...no chyba że chcecie posłuchać fałszującego wokalu

dolaczam sie do glosow na nie. nie poczuja ze zle zrobili.

orientuje sie ktoś czy są jeszcze bilety? słyszałem że już nie, i nie wiem czy jest sens iść

Inne tematy z forum

Tribute to Michael Jackson Symfonicznie (3 odpowiedzi)

"Tribute to Michael Jackson Symfonicznie" - to prawdziwy diament w świecie projektów muzycznych,...

Mecz Gwiazd 3LK (3 odpowiedzi)

Koszykarskie emocje, ekstraklasowi trenerzy i prawdziwe widowisko - Mecz Gwiazd 3LK 2026 już w...

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...