Ależ odejście ma ta beemka

a koleś rajdowiec, czy inny jaki...
Wywija, aż wrażenie na mnie zrobił, pomijając kwestię bezpieczeństwa na drodze.

BMW- czyli Babki Mówią Wow ;)

http://www.youtube.com/watch?v=LEJi1E02_Wk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ależ odejście ma ta beemka

widać, że pół miasta się zaangażowało, żeby poprawić poczucie wartości buraka z beemy.
motocyklista z niebieskim transitem, burak z beemy z ciężarówką i naturalna selekcja zrobiłaby swoje. może jeszcze zrobi.
jak dla mnie, debile.

ten też debil. ale debil pozytywny. można śmiało obejrzeć do końca. tym razem mu się udało

http://www.youtube.com/watch?v=YQSrLbHsyNY

:)

normalnie myślałam, że to agencja reklamowa classic jedzie kaczką na kolejną wyprawę bocianom domy budować :)

moja fura lepiej idzie

jakoś tak ten temat auto-moto wlecze się za mną od rana
myśli podstępnie tną jak komary i opędzić się trudno
właśnie, komary
jak dźwięk lecącego komara brzmiał silnik motocykla pirata z filmiku
to gada przepięknie. specyficznie, jakby zachłystywała się paliwem
http://www.youtube.com/watch?v=Bu6s3pBUscY&feature=related

a inna myśl, która mnie prześladuje od dawna dotyczy tematu pakowania się na, powiedzmy, tygodniowy wypad na żagle.
kiedyś to był jeden plecak ok 20 l na plecach, sakwa na zbiorniku, czasem pajęczyna za dupenplatzem. zwykle do tego spinning przymocowany wzdłuż ramy. pojemność przeznaczona dla dwóch osób. po drodze (ale blisko celu) można było zabrać jeszcze świeże ryby na grilla (lewa ręka), średniej wielkości arbuz (prawa ręka), 4 do 6 browarów (pomiędzy kierowcą, a el pasajero, na dupenplatzu).
i to w zupełności do szczęścia wystarczało. czego się nie miało, to się pożyczało i tyle :)
a teraz? dość powiedzieć, że natura nie lubi próżni, więc wypakowanie całego samochodu niepotrzebnymi gratam to norma i pokusa trudna do poskromienia. trzy pary butów, kilka książek, koszyk na grzyby, suszarka do grzybów (!), czy ulubiony kubek do kawy to tylko szczyt góry lodowej.
a co będzie, gdy fk stanie na kołach???

:))
Na swój sposób Cię rozumiem,
choć wciąż jeszcze szybko potrafię pakować bagaże,
to z upływem czasu coraz bliższa staje mi się idea- co większe jak wesz to bierz.

Inne tematy z forum

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...