Alicja - ocena
Serdecznie polecam szkołę jazdy Happy L, a w szczególności wspaniałą instruktorkę Kasię! To dzięki niej nauka jazdy stała się dla mnie nie tylko przyjemnością, ale i ogromną motywacją. Kasia to osoba z niesamowitą cierpliwością, spokojem i świetnym podejściem do kursanta. Potrafi wszystko wytłumaczyć w prosty, zrozumiały sposób, a jej profesjonalizm i zaangażowanie czuć od pierwszej lekcji.
Dzięki niej zyskałam pewność siebie za kierownicą, a stres związany z egzaminem po prostu zniknął. Zawsze punktualna, uśmiechnięta, życzliwa i wspierająca jazdy z Kasią to czysta przyjemność i najlepsza forma nauki. Czułam się naprawdę zaopiekowana i dobrze przygotowana.
Egzamin zdany za pierwszym razem!
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły jazdy Happy L z Kasią to strzał w dziesiątkę!
Dzięki niej zyskałam pewność siebie za kierownicą, a stres związany z egzaminem po prostu zniknął. Zawsze punktualna, uśmiechnięta, życzliwa i wspierająca jazdy z Kasią to czysta przyjemność i najlepsza forma nauki. Czułam się naprawdę zaopiekowana i dobrze przygotowana.
Egzamin zdany za pierwszym razem!
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły jazdy Happy L z Kasią to strzał w dziesiątkę!