Alien Sex Fiend

Temat dostępny też na forum: Alien Sex Fiend
Z okazji 25 lecia istnienia na jeden koncert przyjeżdża do PolskiALIEN SEX FIEND.Ulubieńcy Iggy Popa,Davida Bowie i Alice Coopera. Najbardziej znany zespół wywodzący się z kultowego londyńskiego klubu Bactave. Grupa nieprzerwanie dowodzona przez małżeństwo Fiendow (Mr.Nik i Mrs Fiend) zadebiutowała w 1982 roku szturmem zdobywając rzesze fanów na całym świecie (zwłaszcza w Japonii). Ich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

suuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!

extra!!!!!!!!!!!!!!

elegancko, zawsze chciałem obejżeć Fiendów na żywo

El

eganc

Pozdrowienia od zespołu DHM. Jak smakowała pizza, mrs. Fiend? he he he! Żenada!

Ale kiszka....

DHM strzelil focha ....i nie zagral, bo te "artysty" z Fiend`a baly sie zeby im czego nie ugryzli. Szkoda, ale jak tu k...a zagrac na 2m.. Takie gwiazdory z tych Fiend`ow niby, a buraki totalne, szkoda gadac.... W dupach im sie poprzewracalo....

ZAJEFAJNIE BYŁO......

TE masakra po grzyba żeś tam był?!!!!! Na te polskie chłamy przyjechałeś pacanie?!!!! ALENI BYLI ZARĄBIŚCI !!!!!!

ALIEN SEX FIEND THE BEST

Popieram Fienda71- ten koncert to najważniejsze wydarzenie sceny alternatywnej tego roku !!! Alieni pokazali, że mimo upływu lat ani oni, ani ich muzyka nic a nic się nie zestarzała. Nick był rewelacyjny, Mrs Fiend też. Niepotrzebne i przeszkadzające były tylko te pseudogwiazdy ( na szczęście tylko jedna) z Polski, bo trzeba było przez nich dłużej czekać na Fiendów

ZAJE......E BYŁO !!!!!!

meeeeeeeeeeeeeeeeega SUUUUUUUUUUUUUUUPER !!!!!!!!!

COOL!!!!!

Tak z*******ego koncertu nie nie widziałem od dawna - ja też marzyłem o zobaczeniu Fiendów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIENDY FOREVER !!!!!!!

Koncert był zarąbisty !!!!! Kto nie by ł niech żałuje !!!! Pomimo opożnienia warto było czekać.Alen Sex Fiend dali z siebie wszystko!!! Czekałem na to wiele lat....

Inne tematy z forum

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026 (3 odpowiedzi)

Tydzień Filmu Niemieckiego 2026: kino, które patrzy uważnie Czułość, wrażliwość i moralny...

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2026 (47 odpowiedzi)

34. Finał WOŚP odbędzie się 25 stycznia 2026 roku, ponownie gromadząc wolontariuszy i darczyńców...

50. rocznica wybuchu gazu przy ul. Struga (3 odpowiedzi)

Justyna Manuszewska - pomysłodawczyni posadowienia w 2014 roku obelisku upamiętniającego ofiary...