Alina - opinia
Z całym przekonaniem polecam pracownię p. Małgorzaty - utalentowanej projektantki, wyśmienitej krawcowej i w kontakcie - ciepłej, przemiłej osoby. Do pracowni tej trafiłam, poszukując pięknej, niepowtarzalnej sukni na ślub syna. Jestem bardzo zadowolona z całego efektu: zarówno projektu, jak i wykonania. P. Małgorzata wysłuchała moich życzeń sformułowanych na pierwszym spotkaniu, ale jednocześnie przekonała mnie do odważniejszego wyrażenia siebie poprzez strój. Myślałam o sukni prostej, jednokolorowej, bez wzorów, a moja kreacja w końcowym efekcie jest nieco błyszcząca, ma wzory, różne faktury i oryginalne ozdoby. :) Wszystko to jednak tworzy bardzo spójną całość.
W czasie uroczystości usłyszałam bardzo wiele komplementów; sama również czułam się doskonale w tym stroju.
Jestem zachwycona starannością wykonania sukienki i płaszczyka (!). Już się umówiłam z p. Małgorzatą, że sukienka po pewnym czasie zostanie nieco "przekształcona" i w nowej odsłonie wykorzystam ją na kolejną uroczystość. Już teraz bardzo się na to cieszę.
W czasie uroczystości usłyszałam bardzo wiele komplementów; sama również czułam się doskonale w tym stroju.
Jestem zachwycona starannością wykonania sukienki i płaszczyka (!). Już się umówiłam z p. Małgorzatą, że sukienka po pewnym czasie zostanie nieco "przekształcona" i w nowej odsłonie wykorzystam ją na kolejną uroczystość. Już teraz bardzo się na to cieszę.