AllMotors

Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 8

Super warsztat Gdansk - Chelm (2) Od dawna szukalem solidnego warsztatu na Chelmie. Po kilku przejsciach z... Tomek Dzięki! (1) Najpierw Pan Marcin wytłumaczył mi na czym polega problem mojego auta,... Michał Świetni ludzie (1) Jestem z nimi już od kilku lat, wiele razy moją Vectrą się zajmowali, od... Rafał
Allmotors (1) Po tym, jak zostałem olany w serwisie Volkswagen Plichta i pseudo fachowcy z... sławek mistrzowie VAG (1) regularnie zostawiam u chłopaków swoją wysłużoną A3, zawsze mają dla mnie... Michał :) (1) Polecam warsztat. Panowie wiedzą co robią, są cierpliwi i dokładnie tłumaczą... Marta POLECAM!!! (1) w 100% polecam warsztat. Chłopaki z ALLMOTORS naprawdę znają się na autach z... KrzysiekGD Audi A4 2.0 tdi (1) Polecam, Byłem w kilku warsztatach nie potrafiono postawić trafnej diagnozy,... Zadowolony klient Trans - opinia (1) Prowadzę działalność i posiadam kilka samochodów wiec dość często... Trans COŚ FATALNEGO (1) Uwaga !!! Żenujące podejście !!! bardzo słaba jakość usług, zbywanie klienta,... do czasu cierpliwy Obsługa (1) Zła obsługa, podejście do klienta poniżej normy. arek poniżej krytyki (1) Młody mechanik jak się potem okazało, że szef nie zna się na podstawie... niezadowolony Miła i profesjonalna obsługa (1) Nie korzystam juz z innych warsztatów. Kris Profi as f**k! (1) Do AllMotors trafiłem z rekomendacji znajomego po niemiłych doświadczeniach z... Tomek Usługa niby ok, ale przerysowali mi bok (2) Trafiłem do warsztatu z polecenia znajomego który korzystał kilkakrotnie z... Szymon Młoda ekipa uczciwie i rzetelnie podchodząca do swojej pracy! (1) Nissan Primera: wymiana oleju z filtrem, wymiana pompy wody, wymiana końcówki... Tomasz Warto odwiedzic ten serwis ! (2) Na serwis umowilem sie telefonicznie 2 dni wczesniej. Przyjechalem rano i... Tomasz dobry wybór (2) Panowie naprawdę znają się na rzeczy, załatwiają wszystkie potrzebne części,... Paweł superb (1) ekipa całkiem do rzeczy warto do nich zajrzec za nie wielka kase zrobią... superb Przemek - opinia (2) Zakład ten naprawdę mogę polecić osobą które szukają fachowej pomocy... Przemek