Alma 03.01.-24.01.2019

Witam, mam skierowanie do Almy na w/w okres, jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium i nie wiem czego mogę spodziewać. Domyślam się że oprócz zabiegów jest też czas wolny. Zawsze sama nazwa sanatorium kojarzyła mi się raczej z emerytami, a moim wieku (35 lat) spędzanie wolnego czasu z emerytami to chyba raczej nic ciekawego - nie twierdzę że emeryci to nudziarze :). Jak to wygląda z waszych doświadczeń? Czy będą osoby w podobnym wieku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Alma 03.01.-24.01.2019

To prewencja ZUS także będą nas uzdrawiać żeby wrócić do pracy spoko damy radę ja też jadę pierwszy raz jakoś będzie

Tak , będą :-)

Andrzej z ZUS emeryci nie jeżdżą, ale przecież zawsze możesz zrezygnować jeśli wiek jest najważniejszy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najważniejsze pozytywne nastawienie , wtedy reszta ułoży się sama :-)

Byłam, dopiero wróciłam było super.Polecam dobre nastawienie i trzy tygodnie zleciało.

Wlasnie wrocilam z Almy.....milo bede wspominac....zabiegi ok,personel spoko,wyzywienie dobre,duzo wolnego czasu....a i poznalam super ludzi....jest wi-fi,czajnik w kazdym pokju...pozdrawiam wszystkich....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....