Alma Sobieszewo - pytanie

Mam pytanie do tych ,którzy są ,lub byli w Almie. Jak rozplanowane są zabiegi?
Chodzi mi o to, że bardzo chciała bym jak najwięcej chodzić, by wrócić do formy , bo póki co ledwie łażę . Marzy mi się poszukiwanie bursztynów I wycieczka do oceanarium w Gdyni i do muzeum bursztynu. Ale nie wiem ,czy jest na to czas, czy np. Popołudnia są wolne i weekendy? Czy Alma organizuje jakieś wycieczki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem 2 razy. Alma nie organizuje czasu wolnego. Zabiegi kończą się różnie ale tak ok.16 jest po. Zależy jak rozplanują, ale ZUS wymaga by zabiegi były również po południu. W sobotę są do południa. Niedziele masz dla własnej dyspozycji. Miłego pobytu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję bardzo :-)

Re: Alma Sobieszewo - pytanie

Myślę że na wszystko znajdziesz czas i na marzenia też, ale w Twoim przypadku to trzeba skoncentrować na rehabilitacji skoro tak słabo chodzisz. Pozdrawiam

Re: Alma Sobieszewo - pytanie

Rehabilitacja na pierwszym miejscu. Ale wielu zabiegów po prostu nie mogę mieć ( typu lampy ,czy prądy) mogę tylko gimnastykę i zabiegi wodne :-( I w moim przypadku to co mnie ratuje to właśnie chodzenie :-( A w ostatnim czasie podłamałam się, położyłam i tylko tym sobie zaszkodziłam. :-(
Dziękuję za informację i pozdrawiam

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....