Almar

Okna i parapety

Gdańsk, Piastowska 81

Iwona - ocena (1) Świetna, sprawdzona kilka razy firma. Miła i kompetentna Pani Marta oraz Pan... Iwona Mmm - ocena (2) Nie polecam,brak kontaktu mimo że pani deklaruje że oddzwoni Mmm Dorota K. - opinia (1) Polecam firmę Almar jestem zadowolona z okien jak i montażu,realizacja... Dorota K.
Maria i Michał - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Almar, ich fachowa porada,... Maria i Michał Ola - opinia (1) Od kilku godzin jestem posiadaczka nowiutkich okien.Wybór Firmy Almar był... Ola STOPbike - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Almar. Solidna firma, szybki... STOPbike Orunia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, przy bardzo konkurencyjnych cenach na... Orunia Bozena - opinia (1) Zamontowanie okien to majstersztyk. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Pan... Bozena Renata - opinia (1) Kolejny raz wymieniałam okna z firmą almar. produkt dobry. Ekipa montażowa... Renata Mateusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firma Almar. Świetny kontakt podczas... Mateusz Kamil - opinia (1) Solidna firma, już drugi raz korzystam z ich usługi i jestem bardzo... Kamil Anna - opinia (1) Bardzo bardzo polecam! Pierwszy raz wymieniłam okna z firmą Almar i na pewno... Anna Marzena - opinia (1) polecam. profesjonalna obsługa,okna super,wszysko wykonane rewelacyjnie i w... Marzena Polecam!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wymiany okien i z rolet ,wszystko na czas... Iza Polecam (1) Trochę dłużył się czas oczekiwania, ale jakość wykonania usługi rekompensuje... Jerzy Bardzo Polecam - Fachowo i Solidnie (1) Profesjonalna obsługa i dotrzymanie terminu. Bardzo dobry kontakt z... Maciej polecam firmę (1) Wymiana okien- bardzo dobre wykonanie,kulturalna obsługa. Panowie sprzątają... klientka ALMAR i wszystko JASNE (1) Polecamy wymianę stolarki okiennej w firmie ALMAR. Wykonanie zamówienia... Zadowoleni Rodzice z Córeczką Polecam (1) Wymianę okien zleciłem firmie Almar z Gdańska. To dobra firma, a jej... Mieszkaniec Żabianki Super !!! (1) Szybko solidnie czysto :-) Polecam Panów Wojtka i Jarka Basia