Alpha Ink / Red Candy

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 122/3

MEGA ZADOWOLONA :) (1) Jestem naprawdę bardzo zadowolona ze swojego nowego nabytku :) a także z... SYLWIA marzena - opinia (1) studio na 6 +, profesjonalne podejście do klienta, luźna atmosfera,... marzena Jak robic tatuaz to tylko tam (1) Robiłam u Adama nieduży tatuaż na nadgarstku. Sam zrobil mi projekt,a raczej... Marta
POLECAM (1) Robiłam w tym studiu 3 tatuaże, jestem bardzo zadowolona. Miło, wesoło,... Magda :) (1) najlepsze studio w Trójmieście w innych miastach, województwach, państwach... Merida Waleczna Bardzo zadowolona klientka (1) Miałam pewne opory przed zrobieniem sobie tatuażu bo wybrałam dość intymne... Maya Kini - opinia (1) Pierwszy tatuaż wykonywała mi pani Kasia, powiem szczerze że nawet nie... Kini Polecam gorąco ! (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Mega atmosfera! Dzieki Macias :) A POLECAM (1) Jestem mega zadowolony !!! Studio czyste i zadbane, chłopaki sympatyczni a... Mariusz Faaantastycznie (1) Bardzo profesjonalnie, miła atmosfera i wszystko poszło dokładnie tak jak... Aga Polecam wszystkim (1) Ja dołączam się do pozytywnych opinii na temat studia i Adama. Dobry kontakt... Magda tatoo (1) Pani Kasia, to kobieta z dużym talentem, jej artystyczna osobowość, wyczucie... Pauka polecam:) (1) super dzięki Adam :* Agila tatooooo (1) Dziekuje p. Kasi ! Piekny obrazek na mojej skórze, bałam sie ze bedzie bolało... ivi Amalia - opinia (1) Witam! Bylam dzisiaj w studiu i robilam tatuaz u Adama. Jestem bardzo... Amalia polecam (1) To był Moj pierwszy tatuaz .Wszystko świetne.podejscie do klienta ,do pracy... Natalia Skorpion (1) Pelen PROFESJONALIZM,przemila obsluga,doswiadczenie i fachowosc... Gosia Iza - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Nawet dzięki sugestii pani Kasi jestem... Iza Pełen profesjonalizm i rewelacyjne umiejętności (1) Swój pierwszy tatuaż robiłem u Adama, który jest zdecydowanym... Bart Super ekipa (1) Bardzo dobre, profesjonalne wykonanie. Ciepła atmosfera, która aż zachęca,... Maciej