Alpha Ink / Red Candy

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 122/3

POLECAM (1) Robiłem tatuaż na nodze u Adama.Zaprojektował to co chciałem.Obsługa i... maciek Krzysiek - opinia (2) Witam,dzis robilem tatuaze na przedramieniu u Adama.Zaprojektowal to co... Krzysiek Polecam :) (1) Zrobiłam dzisiaj tatuaż i jestem bardzo zadowolona. Tatuaż wyszedł dokładnie... Iza
Zdecydowanie polecam studio!!! (1) Trochę bałam się przed wyborem studia, ale nie potrzebnie bo tatuaż został... beata FANTASTYCZNIE!!!!!!! (1) Powiem, tak - miłość od pierwszego wejrzenia;D Przyszłam do studia z... Angela Hej (2) Hej chciałabym sobie zrobić tatto na nodze z boku uda napis 5x liter. Ale sie... Yasminele jakość kosztuje (2) Chłopaki mają pojęcie co robią, zrobiłem sobie tam 2 tatuaże i mimo ze nie... gość po raz kolejny (1) drugi tatuaż i kolczyk w brwi :) polecam. Fajna atmosfera i miłe podejście do... Aśka SUPER!!! (1) Panowie pracujący w tym studiu to w 100% profesjonaliści. Bardzo sympatyczni... Kaja - Gliwice ..pytanko... (2) ...czy to studio miesci sie w sasiectwie U7?jesli tak to goraco polecam,czy... Seban szefica - opinia (1) Studio miesci sie koło U7 ,Macias w Lezeć pracuje cały czas , nawet w... szefica Kolczyk (1) Kolczyk w brwi - wszystko poszło super. Jestem zadowolona tak z efektu jak i... Oriana SUPER ;] (1) Zrobiłysmy sobie kolczzyki z koleżanką.Obsługa fantastyczna,nic nie... Klaudiaa !!! (1) Prawdziwi artyści... Polecam!!! Następny raz, tylko tam!!! Karla Róża wiatrów (1) Polecam to studio wszystkim profesjonalny sprzęt prawdziwi artyści i cena... kszskull profesjonalnie i miło (1) Polecam wszystkim to studio. Naprawdę jestem bardzo - bardzo zadowolona.... Kathy Polecam kolczykowanie ;) (2) Dzisiaj zrobilam sobie kolczyk w jezyku w studiu "Lezec". Przyznam sie ze... Poker Face MÓJ TATUAŻ PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA:-) (1) TATUAŻ WYKONANY PRZEZ ADASIA PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA----MÓJ "LEW" JEST... AŃDZIA elfik (1) Zrobiłam tatuaż u Pana Adama -moj elfik jest cudowny.Pan Adam jest mistrzem... Grażyna zdecdydowanie polecam (1) zrobiłam sobie dzis w studiu tatuaż, jestem zachwycona, wyszedł pięknie,... karolina