Amnesty International

Czy ktoś ma doświadczenie w pracy w tej firmie? Interesują mnie opinie na temat tej firmy. Jeśli ktoś mógł by mi pomóc to z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Amnesty International

Firma? Jaka firma?? To organizacja!
Polecam lekturę http://www.mmwroclaw.pl/332409/2010/8/5/fundraiser--lowca-datkow?category=news oraz opinii przy tym.
Jak dla mnie nie jest to praca w której bym się widział (pomimo podobno dobrych zarobków) - dlaczego? Po prostu trzeba mieć smykałkę "domokrążcy" i naganiać sobie ludzi na ulicy. Mnie się to z Jehowymi bardziej kojarzy...no sorry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się. Nie raz mnie zaczepiali na ulicy. Cel może i zbożny, ale nie wyobrażam sobie siebie w roli "wyciągacza pieniędzy" od ludzi na ulicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

amnesty to jedna z największych organizacji pozarządowych na świecie... jak masz zaciecie i rzeczywiscie chcesz pracować (a nie stać bezczynnie) to mozna fajnie zarobić, warunki pracy też spoko.
pozdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...