And-Car

Tuning Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Świętokrzyska 69

Groupon (3) Skorzystałem z kuponu groupon na pranie tapicerki i się nie zawiodłem.polecam djdjdj Klima (1) Sprawnie i szybko. Miła obsługa. miho Fachowa obsluga i wysoka jakosc. (1) Polecam ten warsztat, mila i fachowa obsługa, zawsze znajdzie sie termin a... ona
Du*y nie urywa (1) Umowiona i zaplacona z grouponu wizyta prania tapicerki, nabicia i... Patryk Polecam !!! (1) Super obsługa,szybka realizacja zamówienia,koledzy znają się na rzeczy. Radek Szczerze polecam ! Odwiedzę ponownie (1) Jakość oraz ilość dostępnych akcesoriów na bardzo wysokim poziomie. Bardzo... Tomasz Polecam! (1) Zdecydowanie polecam V-maxzone. Sklep na wysokim poziomie, duży asortyment i... Piotr usługi na wysokim poziomie (1) Polecam z pełnym przekonaniem ten warsztat. Miła, fachowa i rzetelna obsługa,... Maria Polecam (1) Sprawna i szybka obsluga. Polecam Mirek Super, super, super! (1) Najlepszy warszt w Trójmieście! Pan Andrzej doskonale zna się na rzeczy,... AlfaiOmega Pranie tapicerki i klimatyzacja (1) Do warsztatu trafiłam przez przypadek natomiast jestem bardzo zadowolona z... GOSIA Indywidualne podejście do klienta (2) Żona wykupiła kupon na serwis klimatyzacji i pranie tapicerki, gdy... Marcin warto (1) Bardzo dobra jakość wykonania w bardzo przystępnej cenie. Nie sądziłem że... Piter napelnienie klimy + ozonowanie (1) Korzystalem z kuponu znizkowego. Umowilem sie bez problemow na nastepny... Boguś z M3 Serwis klimatyzacji (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Korzystalem z uslug juz 3 rok z rzedy i z... Maciek Q7 Groupon (1) Zakupiłem groupon na serwis klimatyzacji z ozonowaniem i szczerze mogę... Paweł Serwis klimatyzacji z klubuznizek (1) Pojechalem na serwis z konkretnym problememem - smierdziało z klimatyzacji. W... klient serwis klimy (1) Kupiłem na Gruponie serwis klimatyzacji z nabiciem. Następnie umówiłem na X... Krzysiek Szybko i byle jak (2) Zamowiłem serwis klimatyzacji, nabicie to nie wiem bo ciezko stwierdzic, ale... kordesik Em - opinia (1) Ocena bardzo pozytywna . zdystansowana lecz w gruncie rzeczy sympatyczna... Em