And-Car

Tuning Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Świętokrzyska 69

Ozonowanie (1) Szybko, sprawnie i na temat bez zbędnych ceriegieli :) A efekt zauważalny,... Pablo Wymiana Klimatyzacji_Grupon (1) Szybko terminowo.Polecam serdecznie.Ceny bardzo atrakcyjne Piotr Tanio i terminowo. (1) Poprzez groupon kupiłem serwis klimatyzacji + ozonowanie. Miałem 25% ubytku.... MKL
WSZYSTKO SUPER (1) Korzystałem z nabicia klimatyzacji i prania tapicerki samochodowej w tej... Tomek X6 Ocena usługi (1) Dwa tygodnie temu zrealizowałem groupon na nabicie klimatyzacji, ozonowanie i... Obiektywnie Gites Majonez (1) Kupiłem z Citeam kupon na serwis klimatyzacji. Chciałem dzień wcześniej niż... Boski Antonio. polecam (1) Zakupiłam na Citeam serwis klimatyzacji autka w tym warsztacie. Wszystko... m Super (1) Super sklep, super obsługa super ceny itd. Jak najbardziej wszystkim polecam.... Zadowolony klient POLECAM (1) Poprzedni mechanik w tym warsztacie faktycznie był porażką. Po sprostowaniu... Daniel1982 Sportowy kolektor wydechowy (1) Zdecydowanie polecam ta firmę gdyż wszsytko zalatwilem u nich za jednym... Łukasz Zamówienie i montaz poszerzeń (1) Zamówiłem w tej firmie bodykit do swojego BMW przez strone internetową. Super... Łukasz D.