Andrzejkowy szał! Shaun Baker w Vivie!

Temat dostępny też na forum: Andrzejkowy szał! Shaun Baker w Vivie!
Nie poddawaj się, masz tyle siły, by pokonać wszystko, co złe. Taka siła i zwykłe Hey Hi Hello z pewnością wystarczą, by dzień uczynić idealnym. Dla każdego! Jeśli to Twój przebój, nie czekaj ze swoim pozytywem. Przyjdz do klubu VIVA w Sopocie 28.listopada 2008 na mega set DJa SHAUN BAKER - UK!Tych Andrzejek nie zapomnisz do końca życia!Shaun Baker - Hey hi helloKiedy w latach osiemdziesiątych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahahaha

Cena biletu prawie taka sama jak na Enhouse czy tez en House - dobry event a tu jakis wiksiarz w najgorszym klubie gdzie disco and polo leci

Hey, hi, Hello !! :

Jaka jest cena biletu bo nie widzę? sam jesteś wiskiarz ! Wygrał festival w Sopocie a hey,hi,hello jest super!!! Obowiązkowo przyjdę. Właśnie dla niego chciałam iśc na festiwal i zabrakło biletów, super że jest okazja

Kolega nizej ma racje lepiej wybrac dobry Event niz takich dji Jak Shaun Baker

Moze byc tak ktos nie komercyjny jakis dj Trancowy lub Housowy

Może

Tocadisco
Marco v
Marcel Woods

albo polacy

nasz trojmiejski Hensha
Adam Nickey
Angelo Mike
Dave Schiemann
Dave Schiemann

Tragedia

Nic wiecej w tym temacie moze zaczac sciagac do vivki jakis troche lepszych. Dj'ow. Jak to mialo kilka lat temu o ile sie nie myle w vivie mieli wystepy takie Gwiazdy muzyki Trance jak Sander czy Stoneface & terminal a teraz to ni ujjaa.. Mogli by przynajmniej co piatek sciagnac jakiegos dj'a lub rezydenta z innych klubow w PL. To nie kosztuje tak duzo. Ogolnie w klubie nic sie nie dzieje i zastanawiam sie tylko jak moze on w ogole dzialac...

Gwiazda

Ja uważam że shaun jest mega gwiazdą, leci cały czas w radio i TV i wygrał festiwal, jestem pewien że ściągnięcie go na występ było o wiele cięższe niż Dji których wymieniasz. Szacun!Ja przyjde

Viva schodzi na psy

Żenada jednym słowem,już nie wspominając o festiwalu beach party,który Viva w tym roku organizowała,naprawde zawiodłam się.Jeśli chodzi o koncerty ,które Viva organizuje są beznadziejne,mogliby faktycznie się pokusić o to aby ściągać lepszych djów...i w ten sposób ludzie muszą jeździć do Poznania i do innych miast,gdzie są naprawde konkretne imprezy i przybywają na nie konkretni Dj-e

shaun baker to gwiazda!!!

kompletnie się nie zgadzam z poprzednia opinią! klub jest z*******y, super wystrój i widoki! a shaun baker to mega gwiazda i ja na pewno bedę! jużnie mogę sie doczekać na hey hi hello, które króluje na listach przebojów:) andrzejki zapowiadaja sie na prawdę świetnie!!!!

Najgorszy klub w Trójmieście !!!!
żenada, po prostu fatalny wsytrój, obsługa
nie polecam, są o wiele lepsze kluby niż ten o ile można go tak nazwac

...

nie uwazam go za jakas mega gwiazde, znajac zycie zagra 30 minut i zejdzie ze sceny ;) ale mysle, ze warto zajsc chociazby po to, zeby sie wybawic przy samych hitach z radyjka ;) co do ceny bileów, to patrzcie na konkursy bo sa one do wygrania

Inne tematy z forum

Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...

Sztuka broni się sama (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na akcję "Sztuka broni się sama", czyli Gdyńska Galeria Sztuki Współczesnej w Noc...

Festiwal Roślin w Gdańsku - wielki market roślin w supercenach (3 odpowiedzi)

Festiwal Roślin, czyli największa taka impreza w Polsce, powraca do Trójmiasta. Po wakacyjnym...