Angelo Mike - Amnesia Summer Night

Temat dostępny też na forum: Angelo Mike - Amnesia Summer Night
Angelo Mike - Amnesia Summer Night3 czerwca serdecznie zapraszamy na najwieksze wydarzenie jak dotąd w naszym klubie !! Zaczynamy wakacyjny cykl imprez " Amnesia Summer Night ". Na inauguracje zaprosiliśmy gwiazdę polskiej i zagranicznej sceny klubowej - Angelo Mike'a. Wraz z gwiazdą zagra jego przyjaciel z Sentence Music Remo Klein oraz Hensha wraz z naszym rezydentem - Maggotem , ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm...impreza zapowiada się fajnie

pewnie będzie mało ludzi bo to w końcu środek tygodnia ale na pewno będzie dobrze...natomiast opis trochę nieaktualny jeżeli chodzi o Angelo - po pierwsze w tym roku nie było jeszcze Sensation, poza tym zdanie "Jednak najważniejszy jego występ w tym roku to SENSATION WHITE, gdzie jako jedyny Polak będzie miał szanse zagrać na głównej scenie we wrocławskiej Hali Ludowej - na evencie, o którym marzy chyba większość artystów klubowych." - jak jest się prezesem agencji, która organizuje Sensation to nie dziwne, że zagrał ;p
A jak już piszą o zeszłorocznym Cream to Angelo rzeczywiście miał grać ale się nie pojawił ;p (podobno pojechał na Sensation do Amserdamu ;)

angelo mike hehe

Wiiejski dj, doskonale sprawdza sie na prowincjonalnych dyskotekach na kilka tysięcy osób. Vixa, pixa i jedziemy- polska wersja rave-u. Ten sam "target" co roku przyjeżdża na sensation w białych rękawiczkach i z gwizdkami. Z muzyką ma to niewiele wspólnego. Trochę żenada.

moim zdaniem z*******y pomysl, uwielbiam angelo i muzyke ktora gra i nie nazwal bym tego vixa, jesli kobieto tak postrzegasz vixe to slabe masz pojecie o swiecie muzyki elektronicznej..

Rzeczywiście zaczynał od vixy i wiejskich imprez, ale widać że lepiej mu sie powodzi i chciałby być taki jak tiesto. Dla mnie to i tak 4 liga jeśli chodzi o muzykę elektroniczną. Transy to taka plebejska zabawa. Za to byłam w katowicach na autechre i cylobie w berlinie. Chcesz jeszcze coś dodać, śmieszny fanie angelo mika? hehe

Darek:)

jak ci sie nie podoba ta impreza nie komentuj patrz na własne imprezy my sie nie czepiamy do twoich :) pozdrawiam

Wasze imprezy są jawna stratą czasu dla ludzi którzy mają choć trochę rozumu. Mam prawo do prewencyjnego komentarza, którego mi nie odbierzesz. Może dzięki mojemu wpisowi jakiś świeży nastolatek, bo taki elektorat wpada do autsajdera dzięki takim "imprezkom" w białych rękawiczkach, nie zostanie muzycznie zgwałcony.

jesli ty widzialas biale rekawiczki w tym klubie , to tobie radze ostawic narkotyki, ale nie sory, jestes taka krytyczna, wiec moze psychotropy, jesli jestes taka znawczynia muzyki to powiedz jaka muzyka jest twoim zdaniem dobra, wiadomo, ze progresiv trance to nie jazz czy inny ambintny rodzaj muzyki, ale jesli o elektornike to akurat progi są wyznacznikiem jakosci, a jesli mowisz, ze angelo gra vixe, to ... wiesz o muzyce elektornicznej ze tak powiem, zreszta remo klein to tez spory talent jesli chodzi o proggy

ŻENADA

Wydaje mi sie ze pani woli psycho :D

Angelo Mike grał na wielu Festiwalach Kobieto :) ale wiesz co? chetnie bym sie z tobą spotkał zebys powiedziala mi to w twarz :)

zaraz poszukam sobie twoich imrpezech tez je zmieszam z "gównem" bo widzisz dla mnie PSYCHO , ACID , GOA to muzyka dla narkomanów byłem na moondali i każdy bez wyjątku był "wypruty" powód? nie musze chyba tego poruszac :) w CSG na drummach to samo same ochłapy pracowałem na barze na drummach wiem co sie tam dzieje i jezeli próbujesz mi wmówic ze ANGELO MIKE to wixiarz to twoja muzyka jest "gówno" warta że tak powiem :) a jak chcesz komentowac to koemtnuj swoje imrpezy jakie to kochasz :) pozdro bo robi sie OT !

Jeśli ty nie zauważyłeś sarkazmu w mojej wypowiedzi, to radzę ci odstawić prozac, albo cokolwiek co sprawia że jesteś taki tępy. Progressive ok, ale w przypadku transów to określenie jest niezłym żartem, jak cała nomenklatura, którą się posługujesz. Dobra jest muzyka która oferuje coś więcej niż tylko kolorowy stupor przy prymitywnym ciupcianiu pajacyków kreujących się na jakieś postacie zza konsoli. Bo metro albo viva przyznała im tytuł smerfa roku. Baw się dobrze, marku. hihi

haha

btw. Jeżeli Angelo Mike grał w "swiniarni" czyt Sfinx to uważasz również ze klub SFINX jest fabryka wixy xD ŻAL

Wiedzę, że mam do czynienia z imbecylami. Kluby (sfinks?) i event-y są dla was wyznacznikiem jakości. Bardzo gratuluje podejścia do muzyki. To wasz cały angelo mike, i jego kompleks- brak szacunku u ludzi którzy znają się na temacie. darek i marek hehe pozdro lalusie

marta

Chętnie umówię się z Tobą na konfrontację, przez neta można się napinać, owszem, ale z Twoich wypowiedzi nie wynika nic, dla Ciebie na imprezach z Transami, tudzież progami latają dzieciaki w bialych rekawiczkach i z odkurzaczami na plecach, chciałbym żebys przedstawiła jakieś dowody na to, czekam niecierpliwie, po kij się wpierdzielasz jak nie posiadasz żadnej wiedzy na stan muzyki elektronicznej w Polsce i ludzi, którzy uczęszczają na eventy, nie neguję tego, że na "naszych" imprezach jest sporo wypranych lub przypadkowych ludzi, ale takie jest życie, wszedzie sie trafi margines, chcesz pogadac? nie ma sprawy, jestem zawsze gotowy na konstruktywną dyskusję

Konstruktywną dyskusje można prowadzić z ludźmi myślącymi, nie z imbecylami. Te "wasze" eventy to s****zka.

Zgadzam się z martą, pewnych imprez i klimatów nie da się obronić, nawet jeśli wyginasz się z pojęciami progressive trance i temu podobnymi. To skrojona na polską miarę festyniarska potańcówka, zresztą funkcjonująca na całym świecie, tam gdzie m.in wytrąceni europejczycy rozbijają kasę poprzednich pokoleń na narkotyki i seks i robią syf wokoło. Muzyka tam jest, ale nie o nią chodzi. Chodzi o dejota pozera, którym chciałby zostać każdy napixowany chłopak z tłumu.

żenua

dejota pozera? uwierz mi, ze wlasnie z takimi kolesiami idzie normalnie pogadac, nie gwiazdoruja, nie patrza na Ciebie z góry robią to co kochają, marta i jednostki jej podobne, mowia caly czas o narkotykach,seksie i nie wiadomo o czyms jeszcze majac gowno a nie pojecie o tym, ja mam w zwyczaju nie wypowiadac sie na tematy, o ktorych nie wiele wiem, radze robic wam podobnie
Bez pozdrowien, Pozdro Dla Kumatych, kto ma wiedziec ten wie, a kto nie ma wiedziec ten sie nie dowie!

...

Marta!
uwielbiam AM i jego muzyke, jezdze na podobne imprezy a nie lykam dropsow i nie uwazam sie za osobe ograniczona! na imprezach hiphopowych , reggae itp! ludzie pala ziolo:) w klubach upijaja sie...robia to bo lubia i to sie nie zmieni .a gowniarze jak beda chcieli nalykac sie dropsów to zrobia to nawet na szkolnym przedstawieniu!!! moze i Ty powinnas sprobowac i troche wyluzowac! co Cie obchodzi co robia inni? przeciez nie robia tego za Twoje! a obrazanie innych tylko dlatego ze nie lubia tego co TY swiadczy tylko o tym jak prosta i pusta jestes osobą

Kalina, styl twojej wypowiedzi "ograniczony", "prosty", "pusty", jest kwintesencją twojej osobowości. Widać że nie trzeba łykać dropsów (sic!) żeby takim być. Gratuluje dziewczyno:) może odstawi zioło, albo klej.

kończ waść

Dobra chłopaki i dzewczęta, widać że sie jedziecie, a nie ma o co. Ja prywatnie nie wytrzymałbym trzeźwy na angelo majku, czy innym transiarzu, ale to moje prywatne zdanie. Marta widać masz misję, ale zrozum że są gusta i guściki. NIektórym podoba się nawet kupka na sznurku, jego sprawa, nie twoja. Wystarczy popatrzeć na poziom ludzi którzy uczeszczają na takie biby. Nie wszyscy stosują droping, za to większość niewiele wie o muzyce i są bardziej prości niz skomplikowani:) pozdro 600

Ej, sorry, ale ty marta jesteś pusta dziewczyna, bez urazy ale ŻAL poprostu. Ja chodze na imprezy, angelo jest swietny, a jak tobie sie nie podoba to nie chodz! widac nie masz chlopaka, ja swojego poznalam wlasnie na takiej bibce z dziewczynami swietnie sie bawilysmy! i nie obrazaj ludzi ktorzy lubia taka swietna muzyke, sluchaj sobie swoich smetow, szopena czy nie wiem co ty tam sluchasz. buziaki dla prawdziwych;***

nadenci studęci

Angelo jest bossski ;*:*:*:*:*:* bylam na sensation i w tym roku tez bede! Tak dyskotekowego grania nie ma nigdzie, tylko on tak potrafi! az chce mi sie seksu jak slucham jego setow zjedzona! A ty marta i inni ktorym nie pasuje- to nie chodzcie, przeciez nikt was nie zmusza. Do ksiazek zaprdalac i sie nie wcinac, jak nie wiecie OCB! pozdrawiam prawdziwych imprezowiczuw!!!!

jaaazdaaaaa!!!!!

jeeedzieeeemy, leeeecimyyyyy!!! jedzie krwa jedziesz ostro z basem zią jedziesz!

impreska zapowiada sie fajna! hihi szkoda ze wtorek:( ale i tak bede!!! a te pustaki co nie wiedza jak sie dobrze bawic przy inteligętnej muzyce niech wogle nie piszą! Angelo mike jest najleprzym dj w polsce!!

ŻAL

ej, no, dla wszystkich któzry nie lubiom angelo mika, ja mowie ze on jest boski! i tylko żal z was. Posluchajcie jego plyty "love, ekstazy mike", potem sadzcie pozerzy.

angelo feat gosia andrzejewicz

O ile mi wiadomo angelo mike nagrywa wlasnie album z gosią andrzejewicz. pozdrawiam fanow!

Niestety

Uprzejmie informuje, ze nie planuje wspolpracy z Gosia Andrzejewicz, nasi managerowie sie nie dogadali.

Jazda!

Widzimy sie na amnesia! pozdro dla wszystkich kumatych wariatow ze stogów i orunii! jazda jazda jazdaa!

Stogi

Chłopaki ze stogów melduja sie na bani, do zobaczenia we wtorek! Zrobmy Angelo przyjemnosc i wszyscy na biało!

haha

żałosne

Angelo vs Underground

Martuniu, domyslam sie, ze jestes wielka fanka muzyki undergroundowej, niekomercyjnej, szlachetnej, najlepszej i uwazasz, ze jestes lepsza niz ta cholota, ktora jezdzi do Poznania i Wroclawia na wiksiarskie eventy. To myslenie Twoje jest wlasnie zalosne!
Moze Angelo nie jest najlepszym Djem w PL, ale na pewno jednym z lepszych a to, ze jest rozpoznawalny, zarabia kase na tym, nie jest niczym zlym, bo muzyka komercyjna tez potrafi byc dobra. Nie trzeba wcale sluchac minimali, zeby byc gosciem.
Wy prosci ludzie zamknijcie sie w waszych domach, zalozcie sluchawki komercyjnej firmy i wsluchujcie sie w bity pirackiej muzyki. Przy Angelo jest dobra zabawa i o to chodzi. A utwor Henshy grali juz Armin, A&B i sam Tiesto.
Pozdro dla ekipy FTB 3city Team! Do zobaczenia we wtorek ludziska z komercyjnego portalu muzyki elektronicznej xD

Widzę ze masz jakiś komercyjny kompleks małego.. dysku haha. Muzyki słucham różnej, głównie takiej o jakiej nie masz pojęcia prostaczku. Stogi bawcie się dobrze we wtorek haha.
ps. "Sam tiesto" buhahahaha koniec tematu

hahahaha

Ty jestes załosna do potęgi N-tej

ukrywasz sie bo co w realu pewnie juz taka twarda nie ejstes :] ŻAL ŻAL ŻAL mi ciebie prostaczko :) widocznie wolisz Maryle Rodowicz aniżeli Jarka (czyt. Angelo Mike) :)

marta zalosc

wpisem ze stogami pokazalas jaka naprawde jestes, znasz takie pojecie jak ironia ? chyba nie laleczko marta also known as sylwusia from rozmowy w toku

Angelo mike nie wystapi

po raz kolejny jestem pewna że Angelo Mike nie wystapi... już nie raz kluby trójmiejskei zeby zwabić klientów pisali , ze Angelo bedzie grał. Oczywiście zwracam honor jak przybedzie, ale ludzie do Autsajdera???? no raczej nie. poza tym wejdzcie na mymusic.com i jakoś w jego harmonogramie grania w Trójmieście nie ma, także powodzenia naiwniacy!!!!

ironia vs. sarkazm rebus dla steff

Steff! (zakładam, że to skrót od Stefan). Stefanie- widzę że nie rozróżniasz sarkazmu od ironii. Cóż, można się tego spodziewać po zasmarkanym chłopcu, którego fascynują rozmowy w toku i który ledwo skończył podstawówkę. Typowy fan Angelo Mika i festynów z ftb.pl.
Ps. Im więcej waszych prymitywnych wpisów, tym bardziej widzę, że mam rację (jak zawsze zresztą).

o co kaman?

Ja widziałem w tych wypowiedziach sporo konkretnych argumentów, nie wiem dlaczego ty ich nie widzisz. Wygrała.

:)

Ten kto napisał ze angelo nie wystapi radze odwiedzic jego strone na myspace.com :) pozdrawiam :)

czyzby ktos wprowadzal antyreklame? ŻENUA !

level up

wygrala? ale co? angelo i tak zagra, ludzie i tak przyjdą... moze ona ma jakąs potrzebe wygadac sie komus... lub ublizajac innym leczy swoje kompleksy...

party worker

no i znowu "cpunska" muzyka jak to niektorzy nazywaja bedzie otoczona gronem partyworkerow. chyba skonczyly sie czasy pigulek na imprezach bo dzieki "pomocy" dostaniemy naloxom albo inne gowno nawet o otym nie wiedzac i drag nie zadziala.super na pewno tam bede;/

Hensha

żenua to to że udajesz dj i przyjaciela sierot, a tak naprawde jesteś najwiekszą antyreklamą tej imprezy i w ogóle jedną z większych porażek ludzkości. Wiem, że jesteś także nieśmiały i zakompleksiony, ale nie przepuszczę ci tych nieodpowiedzialnych i dziecinnych komentarzy na portalu trójmiasto.

:D:D

ALe nie musisz sie podawac za Angelo by tak mowic :D:D

ja prażką ? hmm ciekawe :) jakis antyfan? xD zapraszam do rozmowy w 4 oczy :) papa

Hensha

Rozmowę w 4 oczy to będziesz miał na komisariacie z czarnym pułkownikiem, za tą 12 letnia mieszkankę rumii którą chciałeś zbajerować na dj-a. Na szczęście mała okazała się ogarnięta i w porę powiadomiła rodziców.

czekam

Czekam na spotkanie w 4 oczy, z kazdym, ktoremu cos sie nie podoba, Internet to fajna sprawa, ale ciekaw jestem, konfrontacji nie w swiecie wirtualnym, odejdzcie od kompow, co wy na to ?

Leo, łaaaaaaaaaj?

Dajcie sobie na luz dzieciaczki drogie. Kto ma ochotę, ten będzie. Inni niech szukają swoich klimatów gdzie indziej. Jaki ma sens to wzajemne ubliżanie sobie?

raz dwa trzy

Dokładnie, dajcie sobie na luz. Kto będzie ten łajza, kto nie ten nie.

Emo

No jak masz cos naprawde do omowienia to mozemy to omowic przy jakiejs butelce ...zobaczymy jaki bedziesz kozaczek

co by nie mowic....bedzie ogien dzis :D:D...pozdro dla ekipy z Darlowa :D

=>

co za wieśniara z tej marty aż nie chce mi sie czytać tych marnych postów. Białe rękawiczki? A czy dj gra w białych rękawiczkach bo nie rozumiem? Miałaś rodziców czy sąsiedzi Cię wychowywali...

honest

oj troszke żal ludzi co przez cale zycie nie przyjmuja do wiadomosci że "o gustach..." osobiscie znam paru takich - przez cale zycie sie osmieszaja, nic wiecej.

honest?

osobiście znasz paru takich? pewnie piszesz o swoich rodzicach, którym się nie spodobałeś po urodzeniu, dlatego oddali cie wilkom na wychowanie.

byłem

haha, martusia wykrakała i rzeczywiście było paru gości w białych rękawiczkach i z gwizdkami. Poza tym ludzi jak na lekarstwo, średnia wieku 15 lat.

Bzdura

Nie bylo nikogo w bialych rekawiczkach, tym bardziej z gwizdkami!
Ludzie w wieku 18-25, wiec srednia 15 to nie wiem jak wyliczyles.
Proponuje nie szerzyc wiecej bzdur i wieksza uwage miec na lekcjach matematyki w gimnazjum.

Inne tematy z forum

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (6 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...