Angielski prywatnie dla dziecka - Osowa

Witam,
Czy ktoś zna jakiegos dobrego nauczyciela angielskiego ? Chodzi mi o lekcje dla 11 letniej córki ..Szukam kogos kontaktowego, kto będzie umiał przekazać wiedzę, w sposób zachęcający do dalszej nauki....
Dziękuję i pozdrawiam
Ika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Angielski prywatnie dla dziecka - Osowa

podbijam watek, bo nie wiem co wybrać-jest kilka konkurencyjnych szkol językowych...
Duzo obiecują, ale czy faktycznie ucza?
Możecie kogos polecić?

z czystym sumieniem polecam szkołę Agnes. Moja Majka uczy się tam już 3 rok i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nauczyła się bardzo dużo, nie ma problemów ze zozumieniem języka i chętnie chodzi na zajęcia. Są też dość elastyczni, my jesteśmy dość ograniczeni czasowo, a zawsze znajdzie się miejsce w grupie dla nas!

A czy grupy w Agnes nie sa za duże? Szczerze wydaje mi się, ze im mniej dzieci tym lepiej, bo nikt się wówczas nie ukryje-jeśli wiesz, o co mi chodzi ;D A na tych zajęciach, które prowadza w naszej szkole, to jest po 8 osob albo i więcej...
Boje się, ze nie będzie się to niczym roznic od zwyklysz, szkolnych lekcji...
Na przeciwko szkoły otworzyli nowa szkole-ktoś posyla tam dziecko?

moja córka uczy się w Agnes w 5 osobowej grupie, ale my wozimy ją do nich bezpośrednio. Słyszałam, że mają też zajęcia w podstawówce, grupy chyba bywają tam większe, ale chyba też dla młodszych dzieci.. choć nie wydaje mi się, żeby były większe jak 8 osób. generalnie z tego co wiem, to ta szkoła działa najlepiej w sojej siedzibie, jest tam fajna atmosfera i świetni ludzie... w szkole, jak to w szkole szaro, buro i niefajnie - jeśli wiesz o czy mówie!
o tej szkole na deptaku nic nie słyszałam.. chyba nowi są

Dokladnie wiem o czym mówisz z ta szkola ;D A skoro już place, to niech nie jest szaro, buro i nudno. Wozic niestety nie mogę i chyba zdecyduje się na to Kids'Lab. Ladnie tam podobno-już się starszy syn dowiedział od koleżanki z klasy. Kilka dziewczynek tam chodzi i niby jest bardzo fajnie. Musze sama podejsc i zobaczyć co i jak.
Dzieki za odpowiedz.

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...