Ania - opinia
Szukałam dobrej szkoły, w dobrej cenie, która odświeży mój język rosyjski, którego uczyłam się jeszcze na studiach. Najpierw trafiłam do konkurencyjnej dość znanej firmy, ale podejście do sprawy oraz cena nie do przeskoczenia utwierdziły mnie w przekonaniu że mam szukać czegoś innego. Szukałam, szukałam i znalazłam Leader School. Zadzwoniłam i spytałam czy uda się znaleźć dla mnie miejsce, co w moim przypadku było dość trudne bo dysponowałam bardzo małą ilością wolnych godzin. Poza tym dzwoniłam dość późno, kiedy wszystkie planowane kursy już wcześniej rozpoczęły zajęcia i nie łatwo było mi, wybrednej osóbce, coś znaleźć. Na szczęście znalazłyśmy porozumienie. Pani która ze mną wszystko ustalała telefonicznie była bardzo pomocna i uprzejma. Teraz uczęszczam na zajęcia indywidualne (na takich mi zależało). Pani Jowita jest na prawdę nauczycielką z powołania, zawsze przygotowana do zajęć, odpowiada na wszystkie moje pytania, nawet te skomplikowane :), widać że zależy jej żebym szybko podniosła swój poziom. Nie ma problemu z przełożeniem zajęć gdy zachoruję. Myślę że nie skończę na tym kursie i od nowego roku będę nadal tutaj uczęszczała. Już nie mogę się doczekać :).