Animal Garden s.c

Weterynarze

Gdańsk, Gostyńska 14/1

EWW - ocena (1) Fachowość, niewiarygodna empatia, indywidualne podejście do każdego pacjenta... EWW Waldemar - ocena (1) Dwa koty i pies. Zawsze świetna pomoc. Fachowo. Empatycznie. Dobre wyposażenie. Waldemar Jferet - ocena (1) Nie polecam pani dermatolog Jferet
Anka - ocena (1) Leczę tam od wielu lat mojego psa za padaczką. Dość szybko udało się dobrać... Anka Karolina - ocena (2) Mój pies jest leczony w klinice od początku. Niestety zatrudnienie pani na... Karolina Grażyna - ocena (1) Mega fachowi weterynarze. Zawsze mili, rzeczowi a przy tym bardzo konkretni i... Grażyna Herakut - ocena (2) Mój pies potrzebował badań całkowity koszt w animal gardwn wyniósił 310... Herakut Przemek - opinia (1) Profesjonalna klinika, wspaniali lekarze. Przemek Marta z bylej Przyjaźni - opinia (1) Od lat chodzę ze swoją Suzi i kotkami. Super lekarze :) podejście i... Marta z bylej Przyjaźni Bordek Panda (1) Trafne diagnozy, skuteczne leczenie, świetne podejście, uczciwość. Mają moje... Tomek Wspaniali lekarze, goraco polecam! (1) Fachowi, rzetelni, zaangażowani lekarze, z rewelacyjnym podejściem do... Magda Popek Dobry weterynarz (2) Korzystam z usług Animal Garden od początku jego istnienia w Kiełpinie Górnym... Grycan Spanielek (1) Pełen profesjonalizm, mila atmosfera. E. M. Kot Ryszard :) (1) Trafiłam z polecenia :) nie żałuję, mój kot też nie ;P Karolina Karmelek (1) Krótko napisze Wspaniwly Lekarz i Człowiek polecam z całego serca K.wy Z całym przekonaniem polecam (1) Trafiłam do dr Załęskiego ze skrajnie znerwicowaną suczką po pobycie w jednym... Anna POLECAM KAŻDEMU (1) Dr Paweł podszedł do naszej suni z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem.... Grażyna POLECAM (1) Indywidualne podejście, dokładny, wnikliwy wywiad, miłe podejście i ogromna... Sin Pelen profesjonalizm (1) Do lek. Załęskiego pies trafił w stanie skrajnego wyczerpania po TYGODNIU... Lucy&Carla Bardzo polecam (1) Moja kotka była zdiagnozowana u innego lekarza ( znanego w trojmiescie )... Ela