Anioły na szczudłach

Dziewczyny, czy któraś z Was miała na swoim weselu "Anioły na szczudłach", które sypią przed młodą parą drogę usłaną płatkami róż ? :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Anioły na szczudłach

ludzie, ślub to nie cyrk, ciekawe co jeszcze wymyślicie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe to pewnie prowokacja ;) Patrzcie tu: http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,80530,7051966,Polski_slub_2009.html

cytuję:

Z namiotu zwieszają się kryształowe żyrandole, na dywanowej wykładzinie wzniesiono drewnianą scenę. Grają 'Wesele' Strawińskiego - 24-osobowy chór, tancerze, fortepian. Utwór jest napisany na dwa fortepiany i cztery perkusje - przearanżowane nuty sprowadzono ze Szwajcarii. Tak wyglądał najbardziej spektakularny ślub organizowany rok temu przez Annę Piwońską z agencji Perfect Day. Pan młody, Portugalczyk od 11 lat mieszkający w Polsce, był miłośnikiem Strawińskiego. Między trzecim i czwartym aktem złożył pannie młodej, Polce, hołd miłości. Na koniec anioły na szczudłach obsypały państwa młodych płatkami róż. Największy ślub, jaki Piwońska pamięta: 250 osób - za 300 tys. zł. Pannie młodej towarzyszył orszak pięciu druhen i tyluż drużbów w bmw. W kościele kwartet smyczkowy ze śpiewaczką operową wykonał 'Ave Maria'. Autokar przewiózł gości nad Zalew Zegrzyński, a młoda para przypłynęła na przystań łódką. Pokaz laserowy opowiadał historię poznania się państwa młodych. Podczas pokazu fajerwerków wszystkie panie otrzymały zielone szale, by się okryć. Tort serwowany na tarasie był tak piękny, że specjalnie wynajęty człowiek puszczał nań snop światła. Pierwszy taniec młodzi odtańczyli do piosenki grupy Feel 'Jak anioła głos'. Po sali krążyły anioły na szczudłach rozsypujące tym razem srebrny brokat.

...no i co..., przepych...?, jak kogoś stać i jak tak sobie wymarzył/a wesele... to czemu nie................................... , NIE ROZUMIEM.....?

image
Fot. www.perfectday.com.pl/Joanna Siwiec
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/51,80530,7051966.html?i=1

cyt.:
Anioły obsypujące młodą parę płatkami róż to jeden z weselnych hitów ostatnich lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zajrzyj tutaj - duzo fotek z takimi aniołami na slubach
http://images.google.com/images?hl=pl&q=anioły na szczudłach +ślub&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

cyt.:
Anioły na szczudłach
Anioły przynoszą szczęście i podkreślają swoją obecnością na ślubie wyjątkowy charakter tego dnia. Anioły górują nad zebranymi gośćmi, rozsyłają uśmiechy i rozdają drobne łakocie z wysokości szczudeł, na których się poruszają. W trakcie ślubu anioły mogą asystować parze młodej podczas wyjścia z kościoła – sypiąc wtedy płatkami róż, czy puszczając bańki mydlane. Anioły mogą towarzyszyć Wam również podczas pierwszego tańca i subtelnie zapraszać gości do zabawy.
Kolejnym punktem programu, w którym mogą pojawić się niebiańskie istoty jest wniesienie weselnego tortu. Anioły potęgują efekt wchodząc z zimnymi ogniami w dłoniach. Są poza tym nie lada atrakcją dla najmłodszych gości weselnych. Zdjęcia w towarzystwie aniołów są pełne uroku i będą wspaniałą pamiątką tego wyjątkowego dnia.
z http://fajnewesele.pl/index.php/fw_cms/index/smid/19/wiecej.html
image

Tak, u nas byli szczudlarze, o ile się nie myle szczudlini (nie wiem czy tak się pisze). świetna sprawa, zdjęcia nabrały uroku dzięki postaciom aniołów. opinie rodziny i gości też były przychylne więc ogólnie duuuży plus

znalazłam ;P
http://www.szczudlini.pl

Zdradzcie drogie forumki, jaki jest koszt takiej atrakcji?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

reprezentuję grupę szczudlini i odpowiem, że koszt takiej usługi jest zawsze do negocjacji. Zależy od odległości i od czasu, w którym pojawiają się aniołowie. Każdego klienta traktujemy indywidualnie. Zajrzyjcie na stronę, tam znajdziecie kontakt.
Pozdrawiam i namawiam do korzystania z tak widowiskowej i uroczej atrakcji.

to prawda, jest to widowiskowe i świetnie wygląda na fotkach.

Aniołki które są opisane i widoczne powyżej na zdjęciach to Teatr Sekret: www.teatrsekret.pl

U nas na ślubie była anioły z grupy Sirion z Krakowa (nasz ślub odbył się w Czeladzi). Sypali płatkami świeżych róż i puszczali bańki mydlane. Oferowali jeszcze konfetti i cukierki do rozdawania.

Bardzo się cieszę, że ich wynajeliśmy, dziewczyna ogarneła gości przed kościołem, ustawiła do świetnych zdjęć, razem z drugim chłopakiem żartowali z dziećmi.

Zapłąciliśmy 550zł za same anioły, do tego dojazd i płatki róż. Dla jednych drogo dla drugich tanio. Ja miałam takie życzenie i jestem bardzo zadowolona

mi też się podoba ten pomysł- to duza odmiana od klasycznych wesel

ja od początku wiedziałam, że będę miała anioły na szczudłach, mam nadzieje, że fajnie będą wyglądać i że to fajna atrakcja dla gości będzie

uwazam ze to super pomysl i jesli rzeczywiscie biora tylko te 550zł to naprawde niezla sumka, bo liczac wszystkie koszta wesela -to da sie to jakos upchnąć w wydatki :)

kurcze ja płacę 1500 zł z dojazdem :-(

serio>? a co wchodzi w sklad ich pracy i przez ile czasu beda atrakcją?

Anioły będą nam towarzyszyć podczas wyjścia z kościola i podczas składania życzeń, zamówiłam 2 anioły
"W cenie pokazu znajdują się płatki róż, bańki mydlane oraz prezent na pamiątkę dla Pary Młodej "Przesłanie od Aniołów" przygotowane na papierze czerpanym, z pieczęcią lakową.
Występ Aniołów zaczyna się od rzucania płatków róż przed wychodzącą Parę Młodą z kościoła .
W trakcie składania życzeń Anioły subtelnie tańczą, zabawiają zebranych gości, dzwonią dzwoneczkami, puszczają bańki mydlane, mogą rozdawać
cukierki. Pokaz trwa do momentu odjazdu Pary Młodej spod kościoła."

ach rozumiem, no to pięknie :)

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??