Anka - opinia
Wykonywałam tam badania do pracy, gdy weszłam do przychodni byłam w szoku, zachowanie obsługi było karygodne!!! wszystkie pielęgniarki z recepcji krzyczały, część na starszą panią pozostałe sprzeczały się z jakimś panem, słownictwo jakim posługiwały się panie pielęgniarki było okropne wulgaryzmy i przekleństwa, jak tak można traktować pacjentów może owszem to pacjenci byli winni ( nie wiem co było powodem sprzeczki) ale obsługa nie powinna tak się zachowywać, to one są tam dla pacjentów a nie odwrotnie !!
po wykonaniu badań u lekarza okulisty umówiłam się na następny termin do lekarza internisty, niestety u internisty okazało się że okulista nie wpisał czegoś do mojej karty i nie otrzymam zaświadczenia, gdy starałam się wyjaśnić zaistniałą sytuację w recepcji dostałam tylko jakiś numer na który mam dzwonić, gdy się spytałam dlaczego ja mam dzwonić przecież to nie moja wina że lekarz zapomniał coś wpisać to przychodnia ma dbać o swojego pacjenta nie odwrotnie usłyszałam tylko że to nie należy do jej obowiązków.......
Poszłam do ... i wszystko załatwiłam w jedno popołudnie :)
wszystkim odradzam POLMED.
po wykonaniu badań u lekarza okulisty umówiłam się na następny termin do lekarza internisty, niestety u internisty okazało się że okulista nie wpisał czegoś do mojej karty i nie otrzymam zaświadczenia, gdy starałam się wyjaśnić zaistniałą sytuację w recepcji dostałam tylko jakiś numer na który mam dzwonić, gdy się spytałam dlaczego ja mam dzwonić przecież to nie moja wina że lekarz zapomniał coś wpisać to przychodnia ma dbać o swojego pacjenta nie odwrotnie usłyszałam tylko że to nie należy do jej obowiązków.......
Poszłam do ... i wszystko załatwiłam w jedno popołudnie :)
wszystkim odradzam POLMED.