Ankieta

Temat dostępny też na forum: Inne
Drodzy Forumowicze,

z góry przepraszam za prywatę nie na temat, ale bardzo serdecznie proszę o wypełnianie ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-33400.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Ankieta

Tak beznadziejnie ułożonej ankiety już dawno nie widziałem.
Co mają do tego mieszkańcy? Pomimo, ze nie jestem mieszkańcem, jeżdżę tą trasą codziennie do/z pracy , a przez pierwsze pytanie jestem już wyeliminowany z dalszej gry ;( Co za cymbał ją układał ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

widocznie ma jakieś cele więc cymbałem jesteś ty i twoich 6 kibiców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Buahahahahahahhahhhhaaaaaaaaaaaaa :))) a to dobre było!!! Pierwsze pytanie (a raczej odpowiedzi do wyboru) wymiata...

Chciałam pomóc, naprawdę.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cel jest podany: "Obecnie prowadzę ankietę dotyczącą opinii na temat trasy rowerowej wzdłuż ulicy Kartuskiej. Ankieta posłuży do napisania części projektowej pracy inżynierskiej."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko że z pracą zapoznają się osoby doradzające decydentom. Istnieje prawdopodobieństwo, że mądre wnioski z ankiety zostaną wzięte w przyszłości pod uwagę przy projektowaniu innych tras.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mądre wnioski? Chyba debilne wnioski? Czy to tylko mieszkańcy sa użytkownikami tamtejszej drogi rowerowej? Faktycznie, cymbał to układał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

cymbalistów było wielu, ale tak debilnej ankiety to i ja nie widziałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nie wystarczyło po prostu napisać że ankieta dotyczy mieszkańców Siedlec .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...