Anna Szczurowicz ginekolog-położnik-endokrynolog - proszę o opinie.

Witam co sądzicie o Pani doktor ? Chciałabym uzyskać jakieś opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Anna Szczurowicz ginekolog-położnik-endokrynolog - proszę o opinie.

Opinii jest dużo, chociażby tutaj http://forum.trojmiasto.pl/dr-Anna-Szczurowicz-endo-ktos-mial-kontakt-polecacie-t347404,1,50.html
Wpisz nazwisko w wyszukiwarę forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dr. Szczurowicz jest nastawiona na pieniądze. W jej gabinecie wizyty nie należą do najtańszych. Nie zna się. Mnie faszerowała lekami i na siłę próbowała wywołać drugą owulację. Choć w cyklu naturalnym ją miałam. Zakończyło się leczenie niepowodzeniem a nawet torbielami na prawym jajniku. Nie polecam!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest niekompetentna choć na pozór sprawia wrażenie znającej się na rzeczy. Zdecydowanie nie polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest nastawiona tylko na pieniądze. Jeśli chodzi o leczenie to nie wie o co w nim chodzi. Nie polecam, a wręcz odradzam. To tylko strata czasu i pieniędzy!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aby było sprawidliwie
Zawsze mnie to zdanie-dotyczące zazwyczaj porad lekarskich-bardzo intryguje. "Jest nastawiona/y tylko na pieniądze".
A jak to poznać? Byłam u pani dr kilkukrotnie. Mam przeciwne zdanie.
No i jak pacjent może powiedzieć o specjaliście w swojej dziedzinie, że nie wie o co chodzi w leczeniu.
Z tym, że ja chodziłam głównie z tarczycą. Przestałam tylko dlatego, że stwierdziłam że potrzebuję też specjalisty chorób wewnętrznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...