Anna - ocena

To już moja druga kuchnia robiona przez Fama Design. Pierwsza wykonywana była w roku 2017. Meble nadal wyglądają i sprawują się świetnie, więc kolejny raz zwróciłam się do FD. Miałam swój wstępny pomysł na zabudowę, a Pani Marlena ze studia w Gdyni dopracowała go w każdym szczególe, zaproponowała wiele bardzo praktycznych rozwiązań. Idąc za ciosem zaprojektowała również przedpokój i spiżarnię. Jest osobą niezwykle profesjonalną, z bardzo dużym doświadczeniem w projektowaniu, z wyczuciem gustu i estetyki. Słucha klienta, jego potrzeb, uwzględnia je w projekcie. Finalnie powstała piękna zabudowa, zgodna z moją wizją i potrzebami. I tutaj kolejne podziękowania Panom monterom, Panu Tomkowi, ale szczególnie dziękuję Panu Przemkowi za ogrom pracy jaką włożył w ten montaż. Jak ktoś wcześniej napisał, Pan Przemek to Mistrz i złota rączka. Cała zabudowa jest świetnie zmontowana, bardzo estetycznie. Pomimo trudnego projektu, dużej ilości mebli, innowacyjnych rozwiązań, Pan Przemek dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom poradził sobie znakomicie.
Dziękuję !!! Dziękuję również koordynatorowi, Panu Grzegorzowi, który czuwał nad realizacją. Serdecznie polecam firmę Fama Design !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję za poświęcony czas by tak dokładnie opisać cały proces realizacji.
Myślę, że to najlepsza pochwała dla każdego z osobna, którą niewątpliwie doceni każdy biorący udział w przedsięwzięciu.
Dziękuję i pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0