Anna - ocena
To już moja druga kuchnia robiona przez Fama Design. Pierwsza wykonywana była w roku 2017. Meble nadal wyglądają i sprawują się świetnie, więc kolejny raz zwróciłam się do FD. Miałam swój wstępny pomysł na zabudowę, a Pani Marlena ze studia w Gdyni dopracowała go w każdym szczególe, zaproponowała wiele bardzo praktycznych rozwiązań. Idąc za ciosem zaprojektowała również przedpokój i spiżarnię. Jest osobą niezwykle profesjonalną, z bardzo dużym doświadczeniem w projektowaniu, z wyczuciem gustu i estetyki. Słucha klienta, jego potrzeb, uwzględnia je w projekcie. Finalnie powstała piękna zabudowa, zgodna z moją wizją i potrzebami. I tutaj kolejne podziękowania Panom monterom, Panu Tomkowi, ale szczególnie dziękuję Panu Przemkowi za ogrom pracy jaką włożył w ten montaż. Jak ktoś wcześniej napisał, Pan Przemek to Mistrz i złota rączka. Cała zabudowa jest świetnie zmontowana, bardzo estetycznie. Pomimo trudnego projektu, dużej ilości mebli, innowacyjnych rozwiązań, Pan Przemek dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom poradził sobie znakomicie.
Dziękuję !!! Dziękuję również koordynatorowi, Panu Grzegorzowi, który czuwał nad realizacją. Serdecznie polecam firmę Fama Design !!
Dziękuję !!! Dziękuję również koordynatorowi, Panu Grzegorzowi, który czuwał nad realizacją. Serdecznie polecam firmę Fama Design !!