Anna - ocena

Temat dostępny też na forum: Dominanta D. Białowąs
Chciałabym się podzielić moją opinia o Pani Dorocie Białowąs. Pani Dorota jest niezwykle utalentowaną osobą w sprawach nieruchomości. Bardzo szybko poszukała mi mieszkanie ,gdzie moja sytuacja była bardzo skomplikowana.Niedawno otrzymałam spadek i chciałam w miarę szybko sprzedać mieszkanie.Oczywiście Pani Dorota podjęła się mimo że mieszkanie było w oddaleniu ok.200km od jej zamieszkania. Spadek ,ktory otrzymalam byl w bardzo zaniedbanym stanie ,oraz był wielki bałagan w dokumentach. Myślałam,że to wogule nie będzie można sprzedać? Jak widać dla Pani Doroty nie ma rzeczy niemożliwych. Mimo wielkich trudności udało się bardzo szybko sprzedać. Z całym sercem polecam wszystkim,którzy potrzebuja pomocy w kupieniu lub sprzedania mieszkania,domu lub innych nieruchomosci.Nigdy nie spotkałam takiej osoby, a mam już trochę lat godnej zaufania,ambitnej i wyrozumiałej na trudności ludzi którzy jej potrzebuja. Będę się powtarzać,ale to ANIOŁ w ludzkiej postaci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękuję bardzo Pani Aniu za docenienie mojej pracy. Cieszę się, że mogłam pomóc. Rzadko zdarza się kompletować i prostować dokumenty od 1968 roku. Ale sprzedaż po spadkowa czasem tak właśnie wygląda. Ja również dziękuję za miłą współpracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaniepokojona matka - opinia (5 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Joanna - ocena (3 odpowiedzi)

Jedzenie na wynos okropne. Zestaw Sushi Hocaido Set stary, prawdopodobnie z dnia poprzedniego ,...

Piotrek S. - ocena (4 odpowiedzi)

Do momentu zapłaty wszystko było w należytym porządku a pani Ewelina bardzo miła. Potem bardzo...