Anna - opinia
Gorąco polecam biuro nieruchomości trevo. mieszkanie w Oliwie sprzedawało kilka biur (większych znanych), i nikomu nie udało się sprzedać, do czasu aż powierzyłam sprzedaż Panu Krzysztofowi Nowickiemu. Powiedział, że sprzeda i sprzedał . Pan Krzysztof jest bardzo zaangażowany w kontakt z klientem, tak też zaczęła się nasza współpraca. Pana Krzysztofa poznałam kiedy prezentował mi mieszkanie, które chciałam zakupić. Jego zaangażowanie naprawdę jest godne pochwały, dlatego jak tylko skończyła mi się umowa z innym biurem (które przez pół roku nie zrobiło zbyt wiele ), natychmiast nawiązałam współpracę z trevo. udało się, moje mieszkanie zostało sprzedane! Bardzo jestem zadowolona ze współpracy. Pan Krzysztof był ze mną na każdym etapie sprzedaży, łącznie z podpisaniem aktu i pilnował, aby zapisy w akcie chroniły mnie jako sprzedającą (m.in okres wydania mieszkania). Ja byłam tak zestresowana, że podpisałabym wszystko, a Pan Krzysztof wszystko monitorował począwszy od prezentacji kończąc na wydaniu mieszkania. TREVO ma inne podejście do rynku nieruchomości, są elastyczni, stare dinozaury mogły by trochę się nauczyć od nich jak skutecznie nawiązać relacje z klientami.