Anthonny Pappa

Temat dostępny też na forum: Anthonny Pappa
Ostatnia sobota Karnawału ! - Anthony Pappa w Sfinksie !Anthony Pappa (Renaissance/Global Underground /Austalia )support : Ex-Or ( Existence/Twisted Frequency/ Kraków )Quantum Mekk ( Sfinks/Progreacja/TT )fontanna : Hypno ( Little Mountain Rec./Baroque Rec./UK )Fresh ( Sfinks ) , Slick , Gregwizualizacje : 0x43 & Kaczorwstęp : do godz.24 : z kartą klubu - 15 złz ulotką/kobiety - 20normalny - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOW

Ten Pan jest nejlepszym moim DJem;) Ech..szkoda ,ze jestem karmiącą matką:( Nie posłucham sobie jego mrocznego zapewne seta:( Bawcie się dobrze;)

do matki karmiącej

wez udzialw ankiecie po lewej

mrocznego seta?!

BUHAHAHAH

Pif paw!

Na widok loga sfina puszczam PAWIA

what the f....

"należy do grona najbardziej rozpoznawalnych didżejów na planecie"
no ja osobiscie pierwsze slysze o typie, a wytwornia Renaissance jest mi dobrze znana.
no i to:
Jest respektowany,a czasami i prawie czczony na całej arenie światowej.

buahahahaha

what the f....

"należy do grona najbardziej rozpoznawalnych didżejów na planecie"
no ja osobiscie pierwsze slysze o typie, a wytwornia Renaissance jest mi dobrze znana.
no i to:
Jest respektowany,a czasami i prawie czczony na całej arenie światowej.

buahahahaha

Takiej imprezy już dawno nie bylo

Pappa mistrz nad mistrzami w progressive. Na imprezie podobno jeszcze maja być lasery, vizualizacje dodatkowe wiec na pewno bedzie bossko.

Mateo jak go nie znasz to znaczy ze bolek jestes i manieczkarz.

MAT(e)OŁKU, a kim TY jesteś, ze w taki lekceważący sposób wypowiadasz sie o AP? To, ze nie znasz tego DJ'a świadczy już tylko i wyłącznie o Tobie. Ale jak rozumiem, w swoim mniemaniu jesteś zapewne "ekspercikiem" od tej muzy, prawda? Tak się filmujesz? Są tu tacy, którzy słuchali jak gra Anthony gdy Ty jeszcze nie wiedziałeś jak wcisnąć play. Okaż trochę szacunku zamiast pogardy, bo wystawiasz sam sobie świadectwo.

Inne tematy z forum

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Sto lat! Sto lat polskiej piosenki | Teatr Czwarte Miasto (10 odpowiedzi)

Teatr Czwarte Miasto zaprasza na wyjątkowy spektakl muzyczny pt.: ,,Sto lat! Sto lat! polskiej...

Tribute to Phil Collins - In the Air Tonight! (4 odpowiedzi)

Są melodie, które rozbrzmiewają w radiu, a po chwili znikają z pamięci. I są takie, które raz...