Dominika - opinia (1) Super firma, profesjonalna obsługa. Polecam! Dominika Paweł - opinia (1) Oni pracują a ja odpoczywam i zarabiam na apartamencie Paweł AK - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy ️ AK
Małgorzata - opinia (1) Duży wybór apartamentów i zaangażowany personel. Kontakt z firmą... Małgorzata Edward - opinia o Renters - opinia (3) Razem z dziećmi wynajęliśmy mieszkanie w Krakowie na Starowiślnej. Na łóżku... Edward - opinia o Renters Anna - opinia (2) Oddałam mieszkanie w zarządzanie firmie Renters w czerwcu 2021 r. Bardzo... Anna Dawid - opinia (1) Wynająłem apartament w Warszawie na kilka dni. Mieszkanie było czyste i... Dawid Jolanta - opinia (1) Nie polecam. W mieszkaniu zastaliśmy pękniętą płytę indukcyjną. Po... Jolanta Zadowolona właścicielka - opinia (1) Pełne zaangażowanie przy obsłudze moich mieszkań! Współpracuję już ponad rok... Zadowolona właścicielka Paweł - opinia (1) Wysłałem zapytanie o ofertę dotyczącą wynajmu i czekam Paweł Matt - opinia (1) Byliśmy z dziewczyną bardzo zadowoleni ! i na pewno wrócimy. Apartament na... Matt Martyna Bielińska - opinia (1) Oddałam w zarządzanie moje mieszkanie w marcu 2022, pierwsze rezerwacje w... Martyna Bielińska Paulina - opinia (1) Brudno apartament gdynia batorego 7 i dziwnów gardenia apt żeglarski, w obu... Paulina Kasia - opinia (1) Najlepsza firma wynajmująca apartamenty w Gdańsku!!! Kasia Nikola W - opinia (1) Piękne i przestronne apartamenty, bardzo pomocna i miła obsługa. Zdecydowanie... Nikola W Basia - opinia (1) Super przyjemne apartamenty, w centrum Gdańska, bardzo blisko do starówki, w... Basia Wiesia - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócę. :) Wiesia Dawid - opinia (1) Świetne apartamenty oraz obsługa na wielki plus! Dawid Marika - opinia (1) Profesjonalna obsługa, apartamenty w bardzo wysokim standardzie. Marika Witek - opinia (1) Dno. Zapyziały "apartament" na ulicy Świętojańskiej 139. W... Witek