Apel do organizatorów 25H!!!

Czy z tym obuwiem ktore musi ważyć powyżej 3,5 kg to jest żart???Bo ja nie dysponuje takim obuwiem,i go nie lubię.Wole obuwie sportowe,nie jestem też biegaczem.A bedac na H 22 w zwyklych leciutkich adidasach przebylem tylko 70 km.Czyli wiec tu nie ma znaczenia jakie kto ma obowie,ale jak jest przygotowany,jakie ma predyspozycje i styl!!!
I dlaczego tak pózno pojawia się ta informacja.Gdybym wiedzial wczesniej,to bym nie wplacal pieniedzy i na Harpagana nie szedl,bo w takim ciężkim obuwiu wogóle nie ma sensu bym szedl,bo nie przejde w nim nawet 10 km.Nigdy takiego obowia nie uzywalem i uzywac nie bede bo zadnym Marinensem nie jestem i po prostu takich butów nie lubię.
A teraz co mam zrobić???Jak przyjadę na Harpagana w Adidasach to co,nie zostane do niego dopuszczony???A co z moją kasą???Kto mi ją zwróci???
Dlatego proszę Was kochani organizatorzy 25H,zastanówcie się co robicie???Ile ludzi o podobnych problemach co ja zrezygnuje z Harpagana???Znów Harpagan zamiast masowej ogólnodostepnej imprezy stanie się imprezą dla scislego grona osob.PROSZĘ,nie róbcie mi i moim kumplom idącym ze mną na H tego.
A jesli juz chcecie to wprowadzić i nie ma już wyjscia to może od nastepnego Harpagana(H26)
Pozdrawiam i proszę o uwzględnienie mego apelu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apel do organizatorów 25H!!!

Lucas napisał(a):

> Czy z tym obuwiem ktore musi ważyć powyżej 3,5 kg to jest
> żart???Bo ja nie dysponuje takim obuwiem,i go nie lubię.Wole
> obuwie sportowe,nie jestem też biegaczem.A bedac na H 22 w
> zwyklych leciutkich adidasach przebylem tylko 70 km.Czyli wiec
> tu nie ma znaczenia jakie kto ma obowie,ale jak jest
> przygotowany,jakie ma predyspozycje i styl!!!
> I dlaczego tak pózno pojawia się ta informacja.Gdybym wiedzial
> wczesniej,to bym nie wplacal pieniedzy i na Harpagana nie
> szedl,bo w takim ciężkim obuwiu wogóle nie ma sensu bym
> szedl,bo nie przejde w nim nawet 10 km.Nigdy takiego obowia nie
> uzywalem i uzywac nie bede bo zadnym Marinensem nie jestem i po
> prostu takich butów nie lubię.
> A teraz co mam zrobić???Jak przyjadę na Harpagana w Adidasach
> to co,nie zostane do niego dopuszczony???A co z moją kasą???Kto
> mi ją zwróci???
> Dlatego proszę Was kochani organizatorzy 25H,zastanówcie się co
> robicie???Ile ludzi o podobnych problemach co ja zrezygnuje z
> Harpagana???Znów Harpagan zamiast masowej ogólnodostepnej
> imprezy stanie się imprezą dla scislego grona osob.PROSZĘ,nie
> róbcie mi i moim kumplom idącym ze mną na H tego.
> A jesli juz chcecie to wprowadzić i nie ma już wyjscia to może
> od nastepnego Harpagana(H26)
> Pozdrawiam i proszę o uwzględnienie mego apelu:)

lukas tekst o wadze butów na forum pojawił sie kolo terminu 1 kwietnia więc na 99% jest to zwykly zart :)

Tak myslalem,eh ulżylo mi
Pozdrawiam:)

Teraz apeluję już tylko do pogody!!!Prosze Cię wiosno!!!Przybądz wreszczcie!!!
Oby na H25 nie trzeba było moknąć i grząznąć w śniegu,bo to co widzę dziś za oknem przyprawia o ból głowy:)
Ale jestem optymistą i liczę na litość aury!!!:)

Lucas napisał(a):

> Teraz apeluję już tylko do pogody!!!Prosze Cię
> wiosno!!!Przybądz wreszczcie!!!
> Oby na H25 nie trzeba było moknąć i grząznąć w śniegu,bo to co
> widzę dziś za oknem przyprawia o ból głowy:)
> Ale jestem optymistą i liczę na litość aury!!!:)

lucas jak narazie pogoda pogoda nie wysłuchała ciebie ale moze na harpaganie bedzie lepiej

Widzę, że przypomnieć muszę niektórym o moich układach ze świętym Piotrem. Zawsze mi załatwia piękna pogodę na urlop, jeśli go ładnie poproszę. W Pucku nastąpiło małe nieporozumienie. Dwa tygodnie wcześniej byłem w Puszczy Kampinoskiej i mimo intensywnych opadów w całej Polsce, nad Kampinosem pojawiły się nocą gwiazdy, a za dnia świeciło słońce. Nie mogło być inaczej. Kiedy za parę dni znowu podjąłem temat pogody, święty Piotr mocno się zafrasował. Powiedział mi, że dopiero co był u niego taki jeden (nie będę pokazywał palcem) i prosił, żeby w Pucku było ekstremalnie, bo w ostatnich czasach namnożyło się zbyt wielu Harpaganów i trzeba z tym raz na zawsze skończyć. "Nie mogę spełniać zawsze tylko twoich życzeń" - powiedział do mnie święty Piotr z wyraźnym zakłopotaniem - "inni też mają prawo coś ode mnie otrzymać." I otrzymali, jak wiecie.
Tym razem znowu liczę na pomoc ze strony świętego Piotra, a jeśli otrzymam jeszcze wsparcie od Was, to aura będzie bajeczna.
Pozdrawiam

Hej Jędruś witaj traperze! Pertraktuj dobrze w sprawach pogody- od dwóch dni jest u nas ekstremalnie i podobnie jak to było w Pucku- zimno i mokro(dodatkową atrakcją jest śnieg)- mam nadzieję, że żadne extrema nie odsraszą ciebie i innych śmiałków- a zapowiada się ciekawie- jedno wiemy piękne tereny, podobno dobrze zbudowana trasa i jak zwykle spotkanie ze wspaniałymi ludzmi....do zobaczenia my stawimy się całą naszą babską ekipą!

Już pierwszy punkt będzie ekstremalny, kto pierwszy do niego dobiegnie temu Pifo. Ha! Ha!