Apocalypse
~Piguła Ifka
(22 lata temu)
No coż, że tak powiem, pod wrażeniem nie jestem.
Jestem, tym kim jestem. A Ty nawet moją twarzą nie jesteś, nawet w cudzysłowie :)(bez obrazy) No cóż, może nie urzecze Ciebie to, ale ja mocno stoję na nogach. Nie jestem romantyczką, chrzanię romantyzm. Napewno stwierdzicie, że moja dusza jest uboga-może i jest. Nie mam wielu przyjaciół, nie lubię ludziom "kadzić", a i kim jestem, by wytykać czyjeś wady i ułomności. NIenawidzę kłótni i udawadniania swoimi górnolotnymi wypowiedziami o swojej inteligencji-śmieję się z takich ludzi, to świadczy tylko i wyłącznie o tym jak bardzo są zakompleksieni. Nie wstydzę się tego, że bawi mnie pisanie tych goopotek na HP. Poważna jestem na codzień - w pracy. Kocham w domu - najbliższych. Szanuję ludzi. Nudzi mnie natomiast, pieprzenie o "dupie-maryni"(co w obecnej chwili robię). Nie mam ochoty publicznie zaglądać w swoją i cudze dusze. Dyskutować - jak najbardziej (choć to mam w pracy).
Także, hulaj dusza, piekła nie ma...
Chrzanić bon-ton, dobre maniery, wzniosłe uczucia, współczucie dla nieszczęśliwie zakochanych, bądź paprzących się wiecznie w cudzych duszach dupkach.
Za krótkie mam życie, by tracić czas na duperele.
Jestem płytka?
Ok
Pozdrawiam "przyziemnych inaczej" :) jak ja.
:)
0
0