Apollina

Witam, chce kupic mieszkanie na ul. Apollina czy możecie mi powiedzieć jak tam się mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apollina

dobrze się mieszka - nie narzekam :-)

Dobry dojazd do obwodnicy a na tym bardzo mi zależało, jedno mnie tylko ciekawi bo do konca tego nie rozumiem na czym polega wspolnota mieszkaniowa?

wspólnota mieszkaniowa składa się z właścicieli mieszkań - tworzą oni wspólnotę , wybierają firmę która zarządza budynkiem i płacą jej za to - wspólnota ma konta w banku na fundusz remontowy i eksploatacyjny z tego konta zarzadca wspólnoty opłaca np. rachunek budynku za gaz i inne tam konieczne opłaty . O wydatkach decydują członkowie wspólnoty .

z obwodnicy dojazd jest super oczywiście samochodem , mieszkan jest tu kilka na sprzedaż :-)

dziękuje bardzo za odpowiedz! mam jeszcze jedno takie nietypowe pytano mianowicie dowiedzialam sie ze w tych wszystki nowych budynkach sa kuchenki elektryczne nie ma gazówek możecie mi powiedziec jakie sa koszta enargi elektrycznej majac taka kuchenke?

tak kuchenki są elektryczne bo gazu w mieszkaniach nie ma - wszystko jest na prąd , za prąd płace ok. 180 zł na 2 m-ce

No to całkiem niezle, ja obecnie mieszkam na Chełmie i rachunki za energie mam kolosalne. Wielkie dzięki za odpowiedzi!!!! ;-)