Apteka "Pod filarami" we Wrzeszczu-lepiej omijac to miejsce.

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Robiłam zakupy w tej aptece,bo nigdy nie było kolejek. Teraz juz wiem dlaczego,przedtem czytałam złe opinie na gazeta.pl o tej aptece,jak sie okazało słuszne.
Raz uderzyło mnie,że pani farmaceutka (było nie było sprzedawczyni,której rola jest doradzenie i pokazanie produktu) cmokała zniecierpliwiona nad starszą panią,która chciała zobaczyc krem z gablotki.
Panie komentują produkty, które kupujesz,w chamski sposób.

Nie mówię,ze wszystkie sa takie,najbardziej mnie uderzyło prostactwo podstarzałej brunetki.

Poprosiłam o syrop na kaszel,babka nie poinformowała mnie,ze podaje mi syrop homeopatyczny,nabiła na kasę,zapłaciłam i patrzę-lek homeopatyczny,nie uzywam tego typu wynalazków,okazało sie,ze już go kupiłam i nie moge wymienić. Stałam ciągle przy kasie!!!!

Miarka przebrała sie wczoraj. Przy kasie stal pojemnik z próbkami kosmetyków,zalezało mi na wyprobowaniu konkretnej marki,konkretnego produktu. Zapytałam,czy mogę sobie wybrać.Wybrałam dwa,baba w bezczelny sposób zwróciła mi uwage,ze za duzo wzięłam. Oczywiscie rzuciłam je próbki na ladę,chociaz miałam ochotę przyłożyć jej nimi w tę zatapetowaną twarz.

Odradzam każdemu kupowanie w tej aptece. Farmaceutki-sprzedawczynie podejda do Ciebie z naburmuszonymi minami,jakbys zawracała im czas. Na szczęście naokoło jest duzo aptek,nikt nie musi korzystac właśnie z tej. Załuje tylko,ze wydałam tam juz dosyc dużo pieniedzy i dałam im zarobić.

Zdecydowanie ODRADZAM!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apteka

... jak to baby ...

warte siebie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pozatym jaka tam drozyzna szok!!!
polecam apteke na mickiewicza tania i obsluga mila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od tego jest forum,aby sygnalizowac takie sprawy . Jeżeli kogos nie interesuje,niech nie czyta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta podstarała brunetka to właścicielka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety nie wiem,kto jest właścicielem,może byc i ona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, niestety też miałam "przyjemność" być w tej aptece - poziom obsługi żenujący... Zdecydowanie odradzam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...