Apteka

Do której apteki i dlaczego? A może powinna powstać jakaś nowa po drugiej stronie Bojana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apteka

Przecież w Bojanie są dwie apteki, koło banku i za szkołą. I obie mają tego samego właściciela.

Ja bardzo lubie apteki w Bojanie dobrze zaopatrzone zawsze miła obsługa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja Np jeżdżę do Koleczkowa, tanio, pan zawsze doradzi i pokaże tańszy zamiennik nie z reklamy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Również jestem zadowolona z tej w koleczkowie, te w bojanie jakoś mnie nie przekonują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No to fakt dodatkowo w tym pawilonie przy przychodni ciężko z parkingiem

ach te parkingi zawsze wszędzie z nimi problemy

I ja też bardzo polecam Pana Andrzeja w Koleczkowie. Pomoże dobrać leki i też nie wciska tych droższych. Panie w Bojanie niestety jakby za kare pracowały
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy ma swoje sklepy,apteki itp ja jestem bardzo zadowolona z obsługi w aptekach w Bojanie.Natomiast moim zdaniem przydałby się drogeria
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam dzisiaj w Bojanie, strasznie podrożało, jakaś konkurencja by się przydała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem przychylna apteka dla pacjenta-klienta.Obsługa miła i kompetentna.Otwarta w sobotę co jest atutem.Ceny inflacja moim zdaniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam zdanie zgoła odmienne. Duży parking, miła obsługa (Pani w kitku i druga Pani z ciemnymi włosami) a ceny cóż, inflacja robi swoje.

Dwie apteki w Bojanie moim zdaniem w zupełności dają radę. Od samego ich początku korzystam raz z jednej,raz z drugiej. Panie,które w nich pracują są bardzo miłe z dużą wiedzą medyczną. Zawsze coś podpowiedzą i doradzą. Często podpowiadają o które leki mają tańsze zamienniki. Jeżeli czegoś nie mają aktualnie na stanie, to sprawnie zamawiają i odbiór jest w dniu kolejnym. Polecam więc obie Bojańskie apteki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja uważam ze apteki w Bojanie są super dobrze zaopatrzone bardzo kompetentne i pomocne panie przede wszystkim pani Iza i Agnieszka

Apteki w Bojanie,obydwie,są bardzo dobrze zaopatrzone. A nawet jeśli nie ma czegoś danego dnia, Panie na cito zorganizują to w dniu następnym. Są bardzo życzliwe i jednocześnie profesjonalne.

Nieważne, która apteka ważne aby miała leki

To prawda, a kupują Państwo leki z reklam lub zapisane przez lekarzy, czy raczej ich tańsze zamienniki, ciagle się zastanawiam co lepsze?

Ja tylko w Gdyni kupuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tylko w Koleczkowie kupuje

W Gdyni większy wybór leków niż w koleczkowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jednak polecam Koleczkowo, bardzo uprzejmy Pan tam pracuje

Inne tematy z forum

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...