Apteka

Temat dostępny też na forum: Apteka
SPRZEDAŻ BILETÓW:www.ticketonline.pl
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dostalem plyte od Marcina.jest naprawde dobra.polecam

Opis

BARDZO BARDZO FAJNY OPIS KONCERTU APTEKI SZCZERZE POLECAM

Świetny koncert, Kodym i reszta żuli w naprawdę dobrej formie.
Support (les bigos) był nudny, ale szczęśćiem nie grali długo.
Aptekarze wyglądali na podejrzanie trzeźwych, nie było mowy o takiej jatce jak zeszłym razem w Uchu. Wszystkie numery zagrane bez pudła. Publiczność szalała (a raczej zbuntowane nastolatki na przedzie, wymieszane z podstarzałymi nastolatkami na speedzie), reszta potrafiła docenić spektakl bez punkowego obijania się o wszystkich dookoła.

Jedyny minus, to taki że na bisy Aptekarze zaczęli się powtarzać -- bodaj tylko jeden na pięć czy sześć bisów nie był powtórzeniem z pierwszego setu.

Ale nie ma co narzekać -- dla mnie 9/10.

Dzięki, Wiktor za wsparcie.

The Day After

LES BIGOS - zamknąć oczy i posłuchać na żywo, to miłe dla uszu zaskoczenie, niesamowita energia, ciekawe aranżacje, jednak powinni trochę popracować nad wizualną oprawą koncertu - szczególnie wokalistka, która wyglądała jak wyrwana z innej bajki: ten biały polarowy dresik i kapturek nijak się miał do dźwięków jakie można było usłyszeć ze sceny.

APTEKA - doskonała forma i konkretne granie Kodyma oraz przyzwoita sekcja zasługują na duże brawa (i tak też było), na przestrzeni 23 lat od pierwszego koncertu Jędrzeja jaki widziałem i potem kolejnych w różnym czasie, miejscach i składach uważam wczorajszy za jeden z lepszych, choć przyznam szczerze: obawiałem się że może być inaczej a tu taka niespodzianka :-)

UCHO - ja wiele rozumiem, ale Kochani klima albo chociaż mocniejsza wentylacja zdecydowanie wskazana

Apteka jest super

mi rowniez koncert sie bardzo podobal, faktycznie mogliby na bis cos innego zagrac, ale co tam- dobrze bylo:)

Inne tematy z forum

Targi Ezoteryczne (37 odpowiedzi)

Targi Ezoteryczne GDAŃSK - magia po raz pierwszy nad morzem! Zapraszamy całe Trójmiasto na...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...