Apteka weterynaryjna

Czy jest jakaś taka apteka w Gdańsku otwarta w niedzielę? Może nie konkretnie weterynaryjna, ale sprzedająca leki dla psów? Potrzebuję coś uspakajającego dla pupila na sylwestra, a że już się zaczyna, to fajnie byłoby zakupić jutro a nie dopiero w poniedziałek...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Apteka weterynaryjna

A są leki dla psów ??? Ja wszystkie leki dla swojego czworonoga dostaję takie same jak dla ludzi, weterynarz przepisuje receptę i wykupuję je w najbliższej aptece, tylko 100% płatne :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sumie to nie wiem... myślałam, że są, skoro są apteki weterynaryjne :) ale nasz pies waży 35 kg i w normalnej aptece powiedzieli, że dla tak dużego nic nie mają :/

Ja akurat wczoraj usłyszałam od weterynarza, że wszystkie leki uspokajające dla pupili zostały zakazane i raczej nie ma nic, co by mogło pomóc.

Osobiście gdyby mój zwierzak panicznie bałby się wystrzałów, kupiłabym leki uspokajające, które są dostępne bez recepty, myślę że lepsze to niż nic

to mnie nie pocieszyłaś :( w aptece nic nie dostaniemy :/ może jutro w jakichś innych zapytam... a jak nie to w pon z rana do weterynarza się przejdę

a masz może coś godnego polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety nic :(, ale życzę powodzenia bo szkoda zwierzaka

Inne tematy z forum

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. (4 odpowiedzi)

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. Chodzi o pompę ciepła,...

księgowość (31 odpowiedzi)

Polecicie kogoś działającego w Gdańsku, najchętniej okolice Wrzeszcza, chodzi o obsługę...