Apteki z cenami Vip

Hej mieszkańcy , czy nie wkurzają was tu ceny w aptekach że was tu kroją +100%dodatkowej marzy od drogiej apteki w pierwszym lepszym mieście? Byłem przejazdem w 2 aptekach . Lokomotiv dwadzieścia parę złotych ?! Rozbój , kradzież ! Na stacji BP jest tańszy . W Ceneo od 7,60 . Na katarek sprey około 20 zł w Baninie 12zl . Farmaceuci wstyd naciągać mieszkańców rozumiem trzeba coś zarobić ale na takiej marży?!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda dlatego staram się nie kupować w Bojanie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem jakie marże maja w naszej miejscowości apteki, staram sie wiec kupować leki w miescie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porównaj skład Lokomotiv na stacji i w aptece oraz warunki przechowywania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze wystarczy porównać ceny apteka, apteka. Warunki przechowywania identyczne a ceny mogą zaskakiwać.

Omijać szerokim łukiem przez pół roku to może zmądrzeją. Chyba ze robią za pralnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wolny kraj, wolny rynek. To sprawa właściciela/elki jakie ceny ma. Nie chcesz nie kupuj, masz prawo wyboru innej apteki. Nikt nikogo nie zmusza do kupna w tej konkretnie aptece. Więc nie "zmuszajcie" właściciela do obniżania cen. Są dorośli i sami wiedzą czy chcą sprzedawać dużo i tanio, czy mało i drożej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnio mogliśmy usłyszeć jak za pośrednictwem niektórych aptek leki były wyworzone z kraju.
Może najwyraźniej niektóre z nich rekompensują sobie w ten sposób niską marże :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na stacji podaje ci towar osoba po podstawówce (przynajmniej może podać) a w aptece farmaceuta który ukonczył bardzo trudne studia i odpowie na pytanie czy możesz połączyć ten lek z jakiś np na astmę albo coś innego.
I za to musisz zapłacić - albo spadaj na stację benzynową na zakupy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czym mozna wyłuszczyć znacznie większe cenymiedzy aptekami w Bojanie a 3miescie

Siła nabywczą apteki. Jeżeli apteka mało kupuje to mały rabat otrzyma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

widać Stefan że tobie daleko do szkoły było . A jesli lokomotiv poda technik farmacjii i zapłacę za to kilkakrotnie drożej niz w jakiejkolwiek aptece w trójmieście albo w całym woj .pomorskim . To też bedzie w porządku ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zmienia faktu że apteki w Bojano oferują swoim mieszkańcom bo napewno nie mi - bo ja już sie tu nigdy nie zatrzymam, zdzierskie ceny . I nie interesuje mnie czy skończył farmację w słupsku czy w Cambridge . A forum jest po to by wyrazić swoją opinie i przestrzec przed dawaniem sie oszukiwać innym klientom.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...