REWELACJA (1) Wyszło REWELACYJNIE!!! Pełen profesjonalizm. Najlepszej jakości materiały i... Maciek Aranżacja łazienki (1) Chciałam zmienić miejsce zamieszkania na Gdynię. Ciężko jest znaleźć... Danuta IDEALNIE! (1) W pełni polecam, pełen profesjonalizm. Tomasz Kowalski
POLECAM (1) Zaprojektowano mi małą łazienkę która obecnie jest bardzo funkcjonalna i... Gosia z Sopotu Polecam serdecznie (2) Serdecznie polecam współpracę z Versalka. Profesjonalizm, terminowość,... Dagmara Glod Polecam !! (1) Korzystałem z usługi projektowania przez panią Martynę i polecam ją każdemu,... Krzysztof B. Gorąco polecam !!! (3) Lucyna zaprojektowała nasze pierwsze mieszkanie. Wysłuchała czego oczekujemy... AMB Apartament na wynajem (2) Z usług Pani Lucyny Kołodziejskiej postanowiliśmy skorzystać po artykule w... Krzysztof Zaufaj, a nie zawiedziesz się (2) Rzeczowa i kompetentna osoba, która bezbłędnie odczytała nasz styl i nasze... Olo Odradzam (4) Zdecydowanie odradzam współpracę z tą projektantką. Nie słucha sugestii i... niezadowolony inwestor Amatorka jakich mało (1) Jestem na etapie wykańczania mieszkania i z tak amatorskim podejściem jeszcze... BardzoRozczarowany Kuchnia idealna (1) Kiedy wreszcie wraz z mężem zdecydowaliśmy się remont kuchni długo szukałam... Ania i Piotr Świetny logotyp (1) Wszystko tak jak potrzebowaliśmy, logo spełnia nasze oczekiwania. TAR POLECAM! (1) Polecam profesjonalną i sympatyczną Panią architekt, która zajmowała się... Karina Super projektantka (1) Gorąco polecam usługi P. Basi naprawde zna sie na tym najlepiej jeszcze raz... Lukasz Bardzo polecam (1) Panią Martynę poleciła mi koleżanka i miała rację. Jest to osoba, która... Magdalena Polecam (1) Świetny projekt, rewelacyjny kontakt. Profesjonalizm w pełnym tego słowa... Marcin Nasz nowy dom (1) Jestem bardzo zadowolony z domu, który niedawno odebrałem - efekt końcowy... Julian Polecam!!! (1) Jak najbardziej polecam i to pod każdym względem. Pełen profesjonalizm,... Dagmara Warto! (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Asią za profesjonalne i ukierunkowane na... Kuba