Aro-serwis

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Legionów 151

Mariusz - ocena (1) Po wizytach w kilku warsztatach nareszcie trafiłem do rozsądnego i uczciwego... Mariusz Andrzej - ocena (1) Super warsztat. P. Arek to mily czlowiek, dobry fachowiec, i naprawia szybko,... Andrzej IzaBelcia - ocena (1) Polecam z całego serca . Moje auto potrzebowało szybkiej pomocy w wymianie... IzaBelcia
Ewelina - ocena (1) Korzystałam z usług Aro-serwis pan Arek szybko i sprawnie naprawił mi... Ewelina Stefan - ocena (1) Usługa profesjonalna i terminowa. Przystępne ceny . Polecam !!! Stefan Magda - ocena (1) Kolejna wymiana w Aro-serwis zakończona sukcesemPan super mechanik naprawdę... Magda Michael - ocena (1) Szanowni Państwo Aro-Serwis jest najlepszym serwisem jaki mógł mi się trafić,... Michael Beata Ditmer - opinia (1) Szczerze Polecam !!!! Bardzo profesjonalna, rzeczowa i terminowa usługa:)... Beata Ditmer Arkadiusz Gajos - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Aro-Serwis. Miałem przyjemność skorzystać z usług... Arkadiusz Gajos Marek - opinia (1) Zanim 7 lat temu trafiłem do Pana Arka, serwisowałem moje auto w różnych... Marek Darek - opinia (1) Bardzo dobry mechanik,obrazowo i fachowo wytlumaczone co dzieje sie z... Darek Edward - opinia (1) Fakt, , że przed wielu laty poznałem Pana Arkadiusza uważam za swoje... Edward Marek - opinia (1) Korzystam z serwisu już od wielu lat. Pan Arek ma ponad 20 lat doświadczenia... Marek Janusz - Seat Ibiza - opinia (1) Serwis znalazłem w pobliżu miejsca zamieszkania, żeby nie tkwić w miejskich... Janusz - Seat Ibiza Paweł K. - opinia (1) U Arka serwisuję swoje auta już jakieś 8lat :-) Jest to pierwszy mechanik do... Paweł K.