Aroma cleaning

Pracowalam tam niedlugo,niestety porazka.Wlascicielka bezczelna,wyrafinowana,nie sznujaca pracownikow,wymagajaca,nieludzka.W pracy trzeba miec swoje srodki czystosci,sciereczki a nawet jedna pani miala swojego mopa to jakas paranoja.Nie daj boze zachorowac to szfowa odpowiada-co mnie to obchodzi,ma pani byc w pracy.Nie dajcie sie zwiesc pozorom na poczatku udaje mila i grzeczna a jak przyszlo do wynagrodzenia to kombinuje jak oszukac nawet na kilku godzinach i odwleka z platnoscia.Ta jej strona internetowa to bzdury,ona nie ma pojecia jak za granica traktuja pracownikow.Przestrzegam wszystkich!http://www.Aromacleaning.Pl/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Aroma cleaning HOTEL POSEJDON

włascicielka pseudo firmy/justyna/ ocenia ludzi z góry wyzywajac od debili.jej inwestycja w firme to stary wyjacy odkurzacz na cały hotel gdzie ludzie w restauracji nie moga w spokoju zjesc posiłku a w salach konferencyjnych z powodu chałasu przerywaja narady,miotły polamane ,rozszarpane jak gryzak dla psa wstyd sie z takim czyms pokazywac na korytarzach hotelu.jak ma wyplacic pieniadze to kombinuje zeby cos uciac.bizneswoman z polamana miotła.nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...