Arszenik i stare koronki

Temat dostępny też na forum: Arszenik i stare koronki
Opinie do spektaklu: Arszenik i stare koronki.
Joseph Kesselring
"Arszenik i stare koronki"
tłumaczenie: Antoni Marianowicz, Janusz Minkiewicz, Andrzej Kanarek
reżyseria: Krzysztof Babicki

Klasyczna komedia z gatunku czarnego humoru. Dwie urocze staruszki, dużo wina i trupy w piwnicy. Starsze panie wynajmują gościnne pokoje samotnym panom i opiekują się nie do końca zdrowym psychicznie kuzynem. Mają jednak misję, wszak chodzi o to, aby ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjemny spektakl

Miło spędzony czas na wczorajszym spektaklu, wartka akcja, dynamicznie zagrana, duzo śmiechu, aktorzy staneli na wysokości zadania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Porażka

Ani to nie było śmieszne, ani smutne wręcz powiedziałabym, że momentami tak głupie, że zwątpiłam czy jestem na komedii w teatrze. Byłyśmy we 4, przedział wiekowy 30-50 i żadnej się nie podobało. Ucieszyłyśmy się, że była przerwa - i opuściłyśmy to wydarzenie. Pierwszy raz w życiu, a często chodzę na różne sztuki, wyszłam w połowie spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiepska komedia

Mało śmieszne, tak absurdalne i niewiarygodne, że ciężko to się ogląda. Postać 'Napoleona' niepotrzebna, w zamyśle ma być zabawana, a jest nudna i drażniąca. Mimo dobrej gry aktorskiej większości występujących, przedstawienie nie spełnia podstawowej zasady, nie śmieszy. Jak lekkie uśmiechanie się pod nosem Cię satysfakcjonuje, idź śmiało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Puste miejsca (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...