Czarna - opinia (1) Pełen profesjonalizm i spełnienie oczekiwań. Monika dokładnie wysłucha tego... Czarna Andrew - opinia (1) Najlepsza tatuatorka jaka może być Andrew Michal - opinia (1) Pelny profesjonalizm, pani Monika jest swietna tatuatorka i na pewno bede sie... Michal
Polecam ,polecam,polecam.... (1) Mam już piąty tatuaż wykonany przez Monikę i dodam,że nie beędzie to ostatni... Dominika cover (1) Bylam u Moniki na pokryciu starego tatuazu..Po starym nie ma sladu a nowy... agnieszka tatuaż na nadgarstku (2) Masakra. Nie róbcie tam tatuażu. To jakaś masakra, ta pani nie ma pojęcia.... Magda POLECAM (1) Korzystałam z usług Moniki juz 2 lata temu robiąc makijaż permanentny i byłam... Ania MAKIJAŻ PERMANENTNY (1) Makijaż permanentny brwi i kresek górnych-rewelacja.Ceny bardzo... Magda Tatuaż (1) Pani Monika jest reklamą samą w sobie. Poszłam z zamiarem wytatuowania... Magda POLECAM (1) Studio wybrałam na zrobienie pierwszego tatuażu. Monika okazała się... Sylwia olewanie klienta (1) Myślałam, że umieszczę pozytywny komentarz, ale tak się nie stało. Chciałam... Sylwia Tatuaż (1) Wykonany perfekcyjnie, żadnych problemów z tatuażem i bardzo mila Pani :). Z... poczatkujacy zadowolona (1) zakupiłam grupon na kreskę górną i dolną.Z efektu jestem zadowolona,polecam z... Gosia Makijaz permanentny (1) Kupilam promocje z grouponu na gorna kreske i jestem bardzo zadowolona!!... aneta Fryzjerka (1) Pani Ola cudowna Kobieta doradzi poratuje jak trzeba z czystym sumieniem mogę... Ola makijaż permanentny (7) czy któraś z dziewczyn robiła makijaż permanentny w tym salonie z groupona? kasia make-up (1) kupiłam na grouponie kupon na kreskę górną i dolną na makijaż permanentny - i... Gosia makijaż permanentny (1) Miałam wykonywany makijaż permanentny górnej kreski w ramach oferty grupon.... nika Art & Beauty w Gdańsku to totalna porażka!!! (4) Trafiłam do Art & Beauty z Groupona. Już na dzień dobry byłam niemile... niezadowolona klienkta Koloryzacja i strzyżenie (2) Wykorzystałam kupo groupona w tym salonie i jestem b.zadowolona. Ciekawa... Magdalna