Asiiaa - opinia

Nie polecam nikomu tej sieci sklepu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Asiiaa - opinia

opryskliwa sprzedawczyni i kierownik cham
Będę omijać ten sklep z daleka, blondynka stojąca na stoisku monopolowym traktuje ludzi jak zło konieczne, obsługuje z wielką łaską. Na sklepie śmierdzi kanalizacją, nie wspominając o jakimś szefie - prawdopodobnie to kierownik który w sposób chamski i uwłaczający godności człowieka odnosi się do pracowników. Byłam świadkiem jak ubliżał pracownicy na stoisku mięsnym. Dodam, że pani ta obsłużyła mnie w sposób bardzo uprzejmy i profesjonalny. TO SKANDAL żeby w dzisiejszych czasach pozwalać sobie na coś takiego . Przy dzisiejszym bezrobociu chyba stać szefów tej sieci zatrudnić na poważne stanowiska osoby kulturalne, a nie chamów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przyszla jakas stara torba na zakupy kupila toawr po przecenie i mysli ze bedzie mogla strugac gwiazde przy kasie jakby nie wiadomo kim byla wiec nie miej kobieto zalu do ludzi ktorzy tam parcuja bo nawet nie wiesz z czym oni sie tam spotykaja. poprzychodz tam do sklepu kilkanascie razy i miej sama szacunek do obslugi to oni tym samym sie odwdziecza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm... Moi drodzy czasem wiadomo, każdemu nerwy puszczają ale ja na przykład nie spotkałem się ze złym traktowaniem w Polo. Obsługę oceniam nawet dobrze. Ale obsługa to tylko część zakupów. Nawet jak coś to i tak jest taniej niż gdzie indziej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0