Assasin w kinach

Chciałem zabrać syna na film Assasin, ale nie mogę go znaleść w żadnych z kin w Trójmieście.
Przestali już grać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro nie możesz go znaleźć, to znaczy, że już go nie grają. Data premiery przypadła na 6 stycznia, więc dość dawno...

Masz i nie dziękuj. Za zaoszczędzone pieniądze weź chłopca do zoo. Sorry za lektora, moze jest gdzieś lepsza wersja. Nie mam czasu szukać dalej. Na cda i na zalukaj.com jest b. dużo filmów. Nie wiem, czy to nie grzech korzystać z tego, ale ignorancja jest czasem błogosławieństwem.

http://www.cda.pl/video/12558126f

Kurde, za późno na edycję. Cofam ten tekst o zoo. Jestem za tym żeby każdy wychowywał dzieci, jak chce. Ja po postu lubię zoo. Choć jednym z najsmutniejszych wspomnień z dzieciństwa był widok niedźwiedzia brunatnego. Klatka 4x3 metry, wylewka betonowa i ten biedny misiak snujący się w te i wewte z ciężką depresją. Ale teraz jest jakieś 14 tysięcy razy lepiej tam.
Zabieram kozetkę i kończę te zwierzenia. Usługi zoologiczne - ZWIERZam się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam tę małą klatkę... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile syn ma lat?

14 na ZOO juz trochę za duży.

Film od 16... ;)

od 13. takie info na stronie jest.
Wejście Smoka było od 18 a szło się szybciej . Dużo szybciej....
O Seksmisji nie wspomnę :-)

Inne tematy z forum

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...