Asteroid City

Temat dostępny też na forum: Asteroid City
Opinie do filmu: Asteroid City.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

urzekł mnie opis filmu

tak mnie zachęcił że już biegnę do kina
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety

Wyszedłem po 30 minutach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiedziałeś na jaki film idziesz?

Film do d**y

Totalna żenada, nie polecam, huk wie o co chodzi, zero fabuły. Najgorszy film jaki widziałem w życiu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jak tam nie było fabuły to jesteś do d**g

Jeśli ktoś nie ogląda filmów Andersona faktycznie może nie zrozumieć filmu. Chodziło w nim głównie o to żeby spędzić trochę czasu z ciekawymi bohaterami i poczuć ich emocje.

Niezwykły odjechany film w pewien staroświecki sposób o tym jak rodzice nauczycielka władze państwowe sobie nie radzą kiedy sytuacja ich zaskakuje a życie i tak biegnie swoim torem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wes Anderson zaczyna troche przynudzac

Jestem wielkim fanem Wesa Andersona. I czekalem na Jego nowy film. Niestety choc technicznie Asteroid City jest zrobione bardzo dobrze i w tradycyjnym stylu Andersona, to gorzej z fabula... W pewnym momencie widzowie zaczyna sie troche nudzic. Bo cukierkowe i wysublimowane graficznie obrazy sa bardzo ladne... ale w duzej mierze bez tresci. O! to wlasnie jest glowan wada tego film - jest w wiekszosci pozbawiony tresci... Tydzien po obejrzeniu sami siebie zapytajcie o czym byl ten film i sprobujcie sobie przypomniec jego fabule. Zobaczycie, ze to nie bedzie latwe... Ocena 7/10 czyli dobry, ale gdybym nie byl fanem Andersona to chyba byloby 5 albo 6 - czyli cos miedzy dostateczny a dostateczny plus.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nuda

Nic się nie dzieje w tym filmie. Ludzie w kinie zasypiali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film nie dla każdego

Czytając komentarze mam wrażenie, że niektórzy ludzie oceniają film pod kątem swoich oczekiwań, a nie pod kątem - czy film wywiązał się z tego, czym miał być. To trochę tak jakby zarzucać abstrakcyjnemu obrazowi, że jest mało realistyczny albo sklepowi mięsnemu, że nie ma w nim warzyw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Asteroid city

Wszyscy w kinie się uśmialiśmy az do łez i płakalismy też do łez,film cudowny i jakl fan wesa andersona uważam że to jedno z leprzyj jego dzieł :))

Inne tematy z forum

Diabeł (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diabeł . Przeczytaj o filmie.

Ludzie (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ludzie . Przeczytaj o filmie.

Interstellar (40 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Interstellar . Przeczytaj o filmie.