Atelier Anna Kasperowicz

Fryzjerzy

Gdańsk, gen. Leopolda Okulickiego 2E/12

100 razy SUPER! (1) Super,polecam wszystkim!)))) Honda Opinia o usłudze fryzjerskiej w salonie "Maska" przy ul.Okulickiego (1) Już kilka razy odwiedziłam salon "Maska". Trafiłam tam przypadkiem poszukując... Anna Salon Maska (1) Pani Ania podejście do klienta super, dobór koloru włosów do urody... Ania
Złota mistrzyni Pani Ania (1) Pani Ania naprawdę zna się na swoim fachu ! włosy świetnie zregenerowane a... kobretti p.Ania (1) Mistrzyni w technikach cięcia i koloryzacji, ponadto umie doradzić, dopasować... Anula Pani Aniu, dzięki! (1) Atmosfera, wystrój a przede wszystkim wiedza na temat włosów....genialna ręka... Monika Super Pami Ania (1) Do salonu trafiłam z polecenia i nie żałuje,w końcu ktoś profesjonalnie zajął... Beata Salon Maska (1) Jestem super zadowolona moimi włosami już dawno żadna fryzjerka mi tak nie... Anna Najlepsza fryzjerka Ania ;) (1) Pani Ania jest rewelacyjną fryzjerką - świetne podejście do klienta, potrafi... Justyna Salon Orunia Górna (1) Przychodzę z cała rodziną ;) maja ciekawe promocje i podejcie do klienta.... Ania.