Polecam ! (1) Miałam okazje po raz kolejny korzystać z usług Pani Moniki ! Jest niezawodna... Karolina Polecam wszystkim wymagającym Paniom :) (1) Wspaniała kobieta która rozumie potrzeby i wprawia włosy w cudowny stan :)... Alicja Polecam i będę polecać! :) (1) Bardzo profesjonalne usługi fryzjerskie!! Gorąco polecam z całego serca .... Dorota
Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! (1) Miła, dokładna, profesjonalna, niesamowicie kreatywna fryzjerka mojego... Anna Polecam;)) (1) Polecam. Nie każdy potrafi zrobić dobrze sombre, ale Monika jest w tym... Ania Bardzo polecam!!! (1) Jestem mega zadowolona z wizyty Pani Moniki. Oddając się w jej ręce po raz... Ewa Super!!! (1) P. Monika jest naprawdę super fryzjerką. Potrafi słuchać klienta. Z pasemek... Ola Zdcydowanie polecam! :) (1) Od Pani Moniki zawsze wyszłam zadowolona, gorąco polecam, profesjonalizm 100℅!!! Klaudia Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim! Pełny profesjonalizm! Pani Monika jest czarująca, umie... Alicja Morena Super Fryzjerka (1) Polecam Panią Monikę robi śliczne fryzury i koloryzacje włosów :) Ewelina Fryzjer z empatią (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Mobilnego Fryzjera. Ogrom wiedzy w parze z... Kamila Polcam (1) Bardzo polecam!super podejście, bardzo cierpliwa, wesoła , fachowa!... Olga Gdynianka poleca:) (1) Bardzo polecam Panią Monike:) pamięta dokładnie za każdym razem co robiłyśmy,... Sylwia Fryzura Sylwestrowa (1) Jestem bardzo zadowolona z uczesania, trzymało się ono całą noc i naprawdę... Karolina Świetna profesjonalistka! (1) Gorąco polecam, Monika pracuje z sercem, a nie z zegarkiem, przykłada uwagę... Sandra Super Fryzjer (1) Najlepsze fryzury i najlepsze strzyżenie, od lat nie miałam tak dobrze... Romana