Atelier fryzjerskie Edith

Fryzjerzy

Gdynia, kmdr. Zygmunta Horyda 4

Świetny zakład fryzjerski po sąsiedzku! (1) Trafiłam do p.Edyty po sąsiedzku, odwiedzając kosmetyczkę. Sceptyczne... Kasia Reindeer wielki pozytyw! (2) Każdemu polecam ten salon. Ogarniają wszystko, nawet trapezy i kwadraty jak... Taśka Rewelacja! (1) Pani Edyta to prawdziwa ekspertka. Świetnie dobrany kolor. Polecam wszystkim :) Karola
Eliza - opinia (2) Byłam u pani Edyty w salonie już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam.... Eliza miro85 - opinia (1) Wysoka jakość usług, fajna atmosfera. Pani Edytka jest profesjonalistką w... miro85 super (1) Przemiła atmosfera. Cudowna fryzjerka. Zna się na swojej pracy. Chodzę do... Iwonka Zadowolona klientka (1) W końcu znalazłam salon fryzjerski, z którego zawsze wychodzę zadowolona i... Ela tak sobie (1) Pani Edyta oczywiście wszystko na 6, komunikacja, kreatywnosc, wyslucha... niezadowolona klientka Pani Edyto więcej kreatywności jak za dawnych lat, " mie pogaduchy i kawka " to zdecydowanie zamało (2) dotychczas bardzo ceniłam Panią Edytę, ale od pewnego czasu liczy się tylko... zawiedziona Jestem zadowolona (1) Do tej pory korzystałam z usług salonu tylko raz - szłam bardzo niepewnie,... Osa GORĄCO POLECAM (1) Chodzę do p.Edyty od ok. 11 lat, nie zawsze regularnie ale zawsze wracam, to... isia Alicja - opinia (1) Byłam u Pani Edyty wczoraj po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Miałam... Alicja Bardzo dobry zakład (1) Miła, fachowa obsługa. Przystępne ceny. Moja fryzura była super. Jestem... Kamila Najlepszy salon! (2) Świetny salon, wszystko jest idealne, zawsze wychodzę zadowolona! Natalia Frzyura ślubna. (1) Moja fryzura ślubna wygląda tak, jak chciałam, aby wyglądała. Przyszłam bez... Ania Monia - opinia (8) Masaż podczas mycia wykonany przez P.Magdę to pełen relaks a obcięcie i... Monia Mój pierwszy i ostatni raz (3) Zacznę od mycia głowy: piana w uszach i chlapanie wodą na czoło i oczy.... Klientka Super (1) Profesjonalnie i na temat .... ładne szybko i konkretnie. POLECAM R.Sondej wspaniały salon (1) Zdecydowanie polecam Edytkę. Włosy mają piękny odcień, przy czym nie są... Ada Polecam. (1) W końcu Pogórze doczekało się porządnego fryzjera, p.Edyta wie co zrobić na... Marzena