Atelier fryzjerskie Edith

Fryzjerzy

Gdynia, kmdr. Zygmunta Horyda 4

Od lat wierna Kama. - opinia (1) Profesjonalizm pod każdym względem ( dobór koloru,fryzura itp) Obsługa jak w... Od lat wierna Kama. Pani Magda:-) (1) Jestem stałą klientką Pani Edyty ale ostatnio skorzystałam z usług Pani Magdy... Dasiunia Najlepsza fryzjerka !!!! (1) Niesamowity talent Edzi do wyczarowywania na mojej głowie super fajnych... Iwcia "Śmieszek"
najlepsza fryzjerka w Trójmieście (1) Najlepsza fryzjerka u której miałam przyjemność być,profesjonalna,z wielkim... Paulina Lejer Efekty pracy Edyty cenią najlepsi styliści :) (1) Nie jednokrotnie - z wielką przyjemnością - słyszę że mam wspaniały kolor... Iwona tylko Pani Edzia! (3) Polecam wizyty w salonie Pani Edzi! To prawdziwy relaks i pełen... Edzia NAJLEPSZA FRYZJERKA !!!!!!! (1) Jestem stałą klientką EDYTY ,byłam dzisiaj na farbowaniu z rytuałem oraz... Dorota Magiczne ręce!!!!! (1) Trafiłam do Edyty 18 lat temu - przez przypadek. Nie wyobrażam sobie teraz... Kreffcik Kaś - opinia (1) Pani Edytka jest superowa tak fajno mi zrobiła włosy ze po prostu jestem tak... Kaś Rewelacja (1) Serdecznie polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa, rodzinna... Pieczarka super (1) Nowoczesne techniki i świetnie dobrana fryzura - dziękuję!!! żona Marcinka Super (2) Taką obsługę można szukać ze swiecą , Profesjonalny sprzęt i podejście do... Miki Super (1) Edytko życzę samych sukcesów!!!! Mistrzyni nożyczek, jedyna fryzjerka która... Aleksandra BARDZO POLECAM!!! (1) Chciałabym bardzo polecić usługi p. Edyty. Naprawdę jestem zadowolona, jestem... Stała Klientka Celina Klimat i profesjonalizm (1) Jestem stałym klientem Pani Edyty. Jej profesjonalizm,liczne sukcesy i... Rudy Pani Edyra jest wspaniała (1) Przed wizyta u niej byłam u innej fryzjerki, ktora zniszczyła mi włosy, nie... Aleksandra Magda - opinia (1) Po prostu MAGIA w rękach!!! Magda rewelacja!!!!! (1) diagnoza wlosow i skory glowy, nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam. po... janka