Atman styl

Zakład stolarski atman styl-jest to firma nierzetelna .. pan krzysztof urzykowski jest niesolidnym pracodawcą i nie dotrzymuje słowa, przez jego zakład w krótkim czasie przewineło się kilkunastu dobrrych stolarzy .. u nas po tej firmie musieliśmy zatrudnić innego stolarza który poprawiał pracę którą firma atman styl -nie dokończył i zle wykonał.
ze swego doświadzcenia nie polecam ani usług ani pracy w tej firmie.
pozdrawiam marzena
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Atman styl

potwierdzam, mam rowniez bardzo zle doswiadczenia ze wspolracy z firma atman styl. Duzo obiecuja i chwala swoje wykonawstwo. Ladne zdjecia w internecie zachecaja/wabia klijenta ...Prawda jest taka, ze nie dotrzymuja terminow- z 4 tygoni zrobilo sie 6 miesiecy, zamiast debu byla sosna a montaz do poprawki. Efekt: rozczarownie i niepotrzebne nerwy- nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Atman styl

Jako klient w ciągu pół roku widziałem 3 ekipy pracujące dla tej firmy - żaden pracownik nie zagrzał tam miejsca, a ci, z którymi miałem kontakt bardzo narzekali na warunki pracy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...